Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsprogramma Dubo in Tweede-Kamercommissie VROM

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Beleidsprogramma Dubo 2000-2004 in Tweede-Kamercommissie VROM

De vaste Commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer uit de Tweede Kamer organiseert op woensdag 23 februari aanstaande een rondetafelgesprek over het onlangs uitgebrachte Beleidsprogramma Duurzaam Bouwen 2000-2004 en de rapportage Monitoring Duurzaam Bouwen, die de resultaten bevat van de Plannen van Aanpak 1995-1999. Eén van de aan het rondetafelgesprek deelnemende organisaties is het Nationaal Dubo Centrum.

Ter voorbereiding van het overleg van de vaste Commissie voor VROM met staatssecretaris Remkes (VROM) heeft de commissie een aantal deskundigen uitgenodigd om van gedachten te wisselen over het beleidsprogramma en de monitoringrapportage. De informatie en visies vanuit de invalshoeken van de verschillende gesprekspartners worden door de Kamerleden gebruikt bij de uiteindelijke oordeelsvorming over de beleidsvoornemens van de staatssecretaris.

Het rondetafelgesprek heeft een openbaar karakter en kan worden bijgewoond door belangstellenden (ingang gebouw Tweede Kamer, Plein 2, Den Haag). Het gesprek begint om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

De volledige samenstelling van de vaste Commissie voor VROM vindt u hier. Overigens zullen niet alle commissieleden deelnemen aan dit rondetafelgesprek. Doorgaans nemen alleen de specialisten, die het betreffende onderwerp in hun portefeuille hebben, deel aan dergelijke commissievergaderingen.

1 februari 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie