Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Technologie-samenwerking van Fujitsu Siemens en Novell

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Fujitsu Siemens Computers en Novell kondigen technologie-samenwerking aan om e-business infrastructuren te versnellen

Fujitsu Siemens gaat Cache-toepassingen leveren op basis van Novell Caching technologie

Den Haag/Maarssen, februari 2000 - Fujitsu Siemens Computers en Novell, Inc, de voornaamste leverancier van software voor netwerkinfrastructuur, kondigen een overeenkomst aan om de performantie en snelheid van Webtoepassingen drastisch te verbeteren. Volgens de overeenkomst zal Fujitsu Siemens Computers een licentie nemen op de Novell® Internet Caching System™-technologie voor gebruik in toepassingen gericht op het verbeteren van de prestaties van het Internet voor bedrijven, service providers en sites die documentatie publiceren. Fujitsu Siemens Computers gaat in het eerste kalenderkwartaal van 2000 van start met de levering van caching-toepassingen gebaseerd op het Novell Internet Caching System en de Fujitsu-Siemens Primergy-servers.

Het akkoord is van groot belang voor Europese bedrijven, content publishers en ISPs die kosten van bandbreedte en tijdverlies willen terugdringen en zo e-business aanmoedigen. De combinatie van de beste technologie op het gebied van caching en de grootste IT-leverancier in Europa zorgt ervoor dat gebruikers hun webapplicaties kunne optimaliseren.

Caching verscherpt de prestaties van e-business Web servers, versnelt de toegang tot informatie en drukt de kosten van netwerkcommunicatie. De Internet Research Group, uitgever van het 1999 Internet Caching Report, schat dat de Europese Caching-markt tot meer dan 540 miljoen USD zal groeien tegen 2003.

Over Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers, de vooraanstaande Europese IT-onderneming, is ontstaan door een joint-venture van Fujitsu Computers (Europe) Limited en Siemens Computer Systems. De nieuwe onderneming, waarvan Fujitsu Limited en Siemens AG beide voor 50% eigenaar zijn, is op 1 oktober jongstleden van start gegaan en heeft haar Europese hoofdkantoor in Nederland. Met talrijke Europese productiefaciliteiten, klantgeoriënteerde vestigingen in 25 Europese landen en meer dan 9.000 ervaren werknemers wil Fujitsu Siemens Computers in het jaar 2001 Europees marktleider zijn.

Fujitsu Siemens Computers biedt een volledig spectrum van best-in-class IT-producten, variërend van de kleinste notebooks tot de krachtigste data center oplossingen. Dit productenspectrum, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, profiteert bovendien van de internationaal toonaangevende technologie en het wereldwijde sourcing-netwerk van de beide moederondernemingen, Fujitsu Limited en Siemens AG. De onderneming richt zich naar de eisen van haar Europese klanten. De producten zijn ontworpen met het oog op de eisen van grote bedrijven/instellingen, de behoeften van onze verkooppartners en de veeleisende levensstijl van het individu.

Tot de kwaliteiten van Fujitsu Siemens Computers behoren naast een benijdenswaardig klantenbestand (waaronder het grootste deel van de 1.000 grootste Europese ondernemingen) onder meer haar zakelijke betrekkingen met meer dan 2.000 grote VAR's, distributeurs en retailers met meer dan 100.000 verkooppunten, die samen miljoenen klanten bedienen, een verkooporganisatie waarin meer dan 2.500 professionele verkopers actief zijn, en de gebundelde kracht van de beide moederondernemingen, met een wereldwijd netwerk van service- en integratie-partners en met meer dan 80.000 specialisten die bij het productenspectrum betrokken zijn. Fujitsu Siemens Computers is de nieuwe IT-gigant in Europa.

Voor meer informatie,:

Fujitsu Siemens Computers

Dick Lans

Het Kwadrant 1

3606 AZ Maarssen

Tel: +31 346 598700

Fax: +31 346 552155

E-mail : (dick.lans@fujitsu.nl)

© FUJITSU Computers Ltd 2000 trading as Fujitsu Siemens Computers Vragen en opmerkingen naar (webmaster@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie