Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Global Knowledge breidt curriculum uit met telecom-training

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Global Knowledge breidt curriculum uit met telecom-trainingen

Nieuwegein, 23 februari 2000 - Met de huidige, snelle ontwikkelingen in de markt van (mobiele) telecommunicatie stijgt ook de behoefte aan professionele kennis op dit terrein. Daarom breidt Global Knowledge, het grootste onafhankelijke ICT-opleidingsinstituut ter wereld, haar curriculum uit met trainingen op het gebied van telecommunicatie. De nieuwe trainingen 'Telecommunications Fundamentals I en II' zijn bestemd voor een ieder die geïnteresseerd is in de principes van datacommunicatie en telecommunicatie. De nieuwe training 'Introduction to Voice over IP' is bestemd voor datacommunicatie-professionals. Global Knowledge biedt deze trainingen aan voor up-to-date en relevante ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie