Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 23-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 23-02-2000

:Persbericht district Land van Cuijk/

AANHOUDING BESCHONKEN PERSOON
De politie Land van Cuijk heeft dinsdagmiddag een 30 jarige inwoner van Leiden aangehouden op verdenking van openbare dronkenschap. Getuigen meldden bij de politie dat de man dronken in het centrum van Cuijk liep. De politie trof de man aan op de Grotestraat en hield hem vervolgens met enige moeite aan. Hij is ter ontnuchtering ingesloten en woensdagmorgen met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

ALCOHOL
Een 47 jarige Nijmegenaar is dinsdagmiddag voor diverse overtredingen bekeurd. De politie zag de man in een auto rijden over de Kampweg in Mill. Na controle van het kenteken bleek de auto niet verzekerd en gekeurd te zijn. Ook bleek de bestuurder teveel alcohol te hebben gedronken. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 8 uren en is zijn rijbewijs ingevorderd

DIEFSTAL AUTO
Dinsdagmiddag verdween vanaf de Wim de Korverstraat in Boxmeer een groene Opel Vectra, kenteken HJ-BX-61.
Van een geparkeerd staande auto op het Weijerplein in Boxmeer werd het portierslot van een auto vernield. Ook het contactslot bleek verdwenen te zijn. Een getuige heeft bij deze auto een manspersoon gezien. Waarschijnlijk heeft deze getuige de diefstal van deze auto voorkomen.

In Cuijk verdween dinsdagmiddag eveneens een auto. De eigenaresse ontdekte dat haar auto, een rode Opel Kadett hatchback, kenteken TL-46-KB, niet meer op de Markt stond waar zij deze eerder had achtergelaten.
In de nacht van dinsdag op woensdag haalden onbekenden een auto weg in Langenboom. De auto, een grijze Volkswagen Passat, kenteken TR-LN-18, stond geparkeerd aan de Espenstraat.

VERKEERSONGEVAL
Dinsdagavond liep een auto behoorlijke schade op na een verkeersongeval op de Maasstraat in Sambeek. Een 18 jarige inwoner van Sambeek reed over de Maasstraat toen er plotseling een kat de weg overstak. De man schrok hiervan en week vervolgens uit waarna hij tegen een woning botste. Zijn auto liep zware schade aan de voorzijde op. Het huis bleef onbeschadigd. Er raakte niemand gewond.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL
Een 20 jarige inwoonster van Boxmeer is dinsdagavond rond 23.00 uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Molenheideweg in Beugen. Het slachtoffer zat als passagier in de auto bij een 19 jarige inwoonster van Haps. Deze bestuurster zag een bocht in de Molenheideweg over het hoofd en kwam in een sloot tot stilstand. Het slachtoffer is met nekletsel naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht. Bij een verkeersongeval op de Beerse Maasweg in Escharen is dinsdagmiddag een 33 jarige fietser uit Grave gewond geraakt. Een voor hem rijdende 37 jarige automobiliste uit Gassel remde omdat het verkeer voor haar ook tot stilstand kwam. Waarschijnlijk heeft de fietser dit niet opgemerkt en botste hij tegen de achterkant van de auto. Het slachtoffer viel door de achterruit van de auto waardoor hij verwondingen aan zijn gezicht op liep. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

VERNIELING AUTO
Dinsdagavond vernielden onbekenden vier banden van een auto die geparkeerd stond aan het Hermelijnkwartier in Cuijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie