Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 24-02-2000

Persbericht district Maasland/

SNELHEIDSCONTROLE
De politie heeft woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur op de Hertogin Johannasingel in Oss op snelheid gecontroleerd. Van de 730 passerende voertuigen reden er 60 te hard. De snelste reed 94 km. per uur.

AUTO WEG
Tussen vrijdag 11 en woensdag 23 februari is op het Raadhuisplein in Heesw-Dinther een groene Mercedes gestolen, kenteken ZD-93-DT. Waarde f.30.000,--.

VIDEO GESTOLEN
Woensdagavond is ingebroken in een woning aan de Baljuwstraat in Oss. Na het vernielen van een ruit nam de dader een videorecorder weg.

ONDER INVLOED
Op de Burgemeester van der Elzenlaan in Oss is woensdagavond een 42-jarige automobilist uit die plaats aangehouden omdat hij teveel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van een uur en een boete van f.390,--.

KLEDING WEG
Uit een zwembad aan de Euterpelaan in Oss is woensdagavond kleding gestolen. Bij de poli-tie hebben een inwoonster van Oss en van Heesch aangifte gedaan van diefstal van onder andere kleren, cosmetica, een portemonee met klein geld en bankpasjes. De goederen zijn gestolen uit twee tassen die een onafgesloten kluisje stonden. De tassen werden later elders in het zwembad teruggevonden.

INBRAAK OP BOUWTERREIN
Afgelopen nacht is op een bouwterrein aan de Kapelstraat in Keent ingebroken in een bouw-keet en in een graafmachine. Uit de keet wordt niets vermist, uit de graafmachine nam de dader enkele zwaailampen weg, alsmede een waterpas, een zaklamp, een zonnebril en een adapter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie