Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-West

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)

Donderdag 24 februari 2000, 09.30 uur

Dieven op heterdaad aangehouden
Houten - Woensdagavond rond half negen zag de politie tijdens hun surveillance twee jongens met rollen isolatiemateriaal van een bouwterrein af komen lopen.

De politie vertrouwde het niet en heeft de jongens aangesproken. Zij hadden zojuist van het bouwterrein 'Het Spoor' in Houten rollen isolatie en pakken spijkers gestolen. Beide jongens zijn aangehouden. Het betreft een 15 en 13-jarige jongen uit Houten.

Omdat de jongens minderjarig zijn, zullen zij worden doorgestuurd naar bureau Halt.

Aanrijding letsel
IJsselstein - Op de provincialeweg N210 (IJsselstein, Schoonhoven Lopik) vond woensdagavond een aanrijding letsel met vier auto's plaats.

Omstreeks acht uur stond een 29-jarige man uit Culemborg met zijn auto op de invoegstrook aan de rechterzijde van de provincialeweg, vlak voor het een benzinestation in IJsselstein. De man wilde invoegen en kreeg hiervoor gelegenheid van een 29-jarige bestuurder uit IJsselstein.

In plaats van invoegen draaide de man zijn voertuig en wilde zijn weg vervolgen in de richting van Utrecht. Een tegemoetkomende 25-jarige bestuurder uit IJsselstein zag geen kans meer de auto te ontwijken en reed vol in de achterkant van de 29-jarige uit Culemborger.

Door de aanrijding werden ook de voertuigen van een 38-jarige vrouw en een 29-jarige man, beiden uit IJsselstein, geraakt. In totaal liepen vier mensen letsel op. Zij zijn overgebracht naar het UMC, het Antonius ziekenhuis in Nieuwegein en Het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. Alle slachtoffers maken het goed en kunnen in de loop van de week naar huis.

De provincialeweg N210 is enkele uren afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid via het industrieterrein in IJsselstein.

Auto in brand
Maarssen - Vanmorgen rond zes uur kreeg de politie een melding binnen van een rokende bus op de Zonnebaan in Maarssen.

Ter plaatse trof de politie een inmiddels in brand staande transportbus aan. Door snel handelen kon voorkomen worden dat een aantal andere bussen ook vlam vatte.

De politie sluit brandstichting niet uit en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie, belt u dan met de politie in Maarssen, telefoonnummer 0346 - 58 11 11

_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie