Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow.com strategische participatie in YourShirt.com

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

TakeitNow.com neemt strategische participatie in YourShirt. YourShirt streeft naar introductie van eshop voor merkkleding binnen één maand.

Bilthoven/Amsterdam - 21 februari 2000. TakeitNow.com en YourShirt.com gaan een e-commerce partnership aan. Als onderdeel van deze samenwerking neemt TakeitNow.com een participatie van 20% in YourShirt, dat uiterlijk binnen één maand operationeel wil zijn via http://www.yourshirt.nl. YourShirt legt zich toe op de verkoop van Nederlandse merkkleding via internet en heeft hiertoe met een tiental kledingfabrikanten in Nederland contracten afgesloten. Het gaat hierbij ondermeer om Melka, John Miller, Royal Cotton, LeDûb, Elmior en Michaelis. “Wij streven ernaar om binnen twee ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie