Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Computer Planet lanceert nieuwe high-tech website

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Computer Planet
St Sebastiaanstraat 7
1811 PA ALKMAAR
tel: 072 5110777
<http://www.computerplanet.nl

24 februari 2000
COMPUTER PLANET LANCEERT NIEUWE HIGH-TECH WEBSITE

Computer Planet biedt consumenten nu ook via de website www.computerplanet.nl toegang tot het uitgebreide assortiment hardware producten en computer systemen. Naast het verschaffen van up-to-date ICT nieuws, product informatie en gratis advies, kan de consument via de site o.a. zijn/haar eigen systeem samenstellen en bestellen. Daarnaast ontvangt de consument extra korting op een order geplaatst in de webstore.

Computer Planet, sinds 1995 actief op de Nederlandse ICT-markt, heeft bij de bouw van de site een geavanceerd online ordering systeem gebruikt, waarbij gemak en betrouwbaarheid voorop staan. Producten van ondermeer HP, Microsoft, Creative, Hansol en Intel worden binnen 48 uur aan huis bezorgd.

De website biedt naast het moderne bestelsysteem ook dagelijks nieuws, veel product informatie, discussiegroepen, links naar fabrikanten en wekelijks wisselende speciale aanbiedingen. Computer Planet streeft ernaar top kwaliteit service en producten aan te bieden.

Computer Planet heeft een speciale systeemconfigurator ontwikkeld waarbij de consument zelf een systeem kan samenstellen. In simpele, gemakkelijk te begrijpen stappen is het mogelijk om een offerte te maken en deze uit te draaien of via het internet door te geven aan Computer Planet. Computer Planet assembleert en test het systeem alsvorens het bij de consument aan huis te installeren.

Computer Planet garandeert een vertrouwelijk afhandeling van alle gegevens conform de Consumentenbond Webtrader.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Guido Horst Ivar van de Pieterman

Tel 0226 332211 Tel 0226 332211

(gho@computerplanet.nl) (ipi@computerplanet.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie