Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking InfoCare en Reed resulteert in IT SecureChain

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Samenwerking InfoCare en Reed Exhibitions resulteert in IT SecureChain

's-Hertogenbosch / Amsterdam, 24 februari 2000 - InfoCare, onafhankelijk congresorganisator, en Reed Exhibitions Netherlands, onderdeel van Reed Elsevier, gaan gedurende het hele jaar 2000 bijeenkomsten organiseren op het gebied van informatiebeveiliging. Onder de naam IT SecureChain hebben de twee organisaties besloten om hun verschillende face-to-face evenementen inhoudelijk en qua tijdstip volledig op elkaar af te stemmen.

De verschillende programma's die voor de IT SecureChain zijn georganiseerd, zijn van belang voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met het opzetten en onderhouden van veilige en betrouwbare bedrijfssystemen. Hierbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie