Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Danka toont nieuwste systemen en software tijdens CeBIT 2000

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Danka toont nieuwste systemen en software tijdens CeBIT 2000

Woerden, 9 februari 2000 - Tijdens CeBIT die dit jaar van 24 februari tot en met 1 maart in Hannover plaatsvindt, zal Danka aanwezig zijn op haar stand in Hal 1, standnummer 6d2, waar de Kodak/Heidelberg, Infotec en HP systemen getoond zullen worden. Danka is in Nederland exclusief leverancier van Toshiba printers, copiers en faxen. Een aantal medewerkers van Danka Nederland zijn daarom ook aanwezig op de Toshiba stand in Hal 1, standnummer 6h2.

Danka stand (hal 1, standnummer 6d2)
Op de stand is een 'Danka Document Print Factory' ingericht waar de bezoeker zich aan de hand van vele systemen en demonstraties kan informeren hoe een organisatie op snelle en efficiënte wijze documenten kan afdrukken, faxen en scannen. Het accent zal liggen op geïntegreerde oplossingen die zich door maatwerk software eenvoudig laten aanpassen aan iedere gebruiker en elke gebeurtenis.

De onderwerpen die aan de orde komen:
* Printen vanaf Internet demonstreert het 'on demand' produceren van boekjes, brochures en andere documenten die digitaal worden gedownload vanaf Internet. Hiervoor wordt het snelle DigiSource 9110 Network Imaging System van Heidelberg ingezet.
* Hoogvolume document- en dataprint toont de volledige productie 'on demand' van catalogi en handboeken, tot het kant en klare document. Hier levert een DigiSource 9110 geplaatst in een tandemconfiguratie de oplossing. Hierdoor wordt een afdruksnelheid van 220 afdrukken per minuut gehaald. Ook zal een innovatief nieuw systeem (70 afdrukken per minuut) met buitengewone eigenschappen worden geïntroduceerd.
* Printing on demand - en wel in een nieuwe dimensie: In solo-en tandemconfiguratie zijn Infotec systemen te zien vanaf 65 afdrukken per minuut. Voor het eerst wordt de Infotec 4850 MF getoond, een multifunctioneel systeem met een afdruksnelheid van 85 afdrukken per minuut en mogelijkheid tot tandemconfiguratie (tot 170 afdrukken per minuut). * Integratie van gegevens in documenten: Danka toont van Hewlett Packard de Mopier 320, de LaserJet 8100 en de 8500 evenals vele noviteiten in zwart-wit en kleur. Hierbij staan systemen centraal voor het produceren van gepersonaliseerde documenten en het produceren van grootschalige mailings. * Intelligente software-oplossingen voor specifieke opdrachten: hier worden alternatieven gepresenteerd voor dataprint, printen vanuit Internet, het scannen en beheren van data evenals een PDF-workflow met standaard software. Alles wordt getoond aan de hand van praktijkvoorbeelden. * Digitale kleuroplossingen op maat worden zoals altijd veelvuldig getoond op de stand. Zo zijn vele creatieve toepassingen te zien in laag-, mid- en hoogvolume zowel met steunkleur als in full color en met het personaliseren van documenten. Bovendien wordt een compleet Color Management systeem getoond dat scanners, monitoren, papier en afdruksystemen beheert. Ook in dit segment kunnen noviteiten worden verwacht.
* Geïntegreerd documentbeheer vindt men terug bij de verschillende multifunctionele systemen voor werkgroepen van Infotec. Er zijn diverse oplossingen zoals 'scan to e-mail', 'scan to file' en 'scan to archive' te zien.
* Geïntegreerde communicatie-oplossingen kunnen veel tijd en geld besparen. Daarom toont Danka verschillende multifunctionele oplossingen. Door het faxen via Internet, het faxen naar een e-mailserver of het faxen in het netwerk kan de workflow en de effectiviteit van moderne communicatie aantoonbaar worden verbeterd.

Toshiba stand (hal 1, stand nummer 6h2)
Danka Nederland B.V. neemt komend jaar 3 nieuwe faxmodellen op in haar productassortiment, respectievelijk de Toshiba DP 80F, DP 85F en de DP 120F. * Toshiba DP 80F/ 85F- twee nieuwe laserfaxen, met een focus op gebruik als printer, de opvolgers van de eerder verschenen Toshiba TF 610. Beide fax/printers hebben een afdrukkwaliteit van 600 dpi. De Toshiba DP 80F beschikt over een 14,4 Kbps modem en 1,2 MB geheugen; de DP 85F is uitgerust met een snel 33,6 Kbps modem en 3,2 MB geheugen. Beide fax/printers beschikken over een papierlade met een capaciteit van 250 vel. Optioneel kan nog een 500 vel papierlade worden toegevoegd.
* Toshiba DP 120F, opvolger van de Toshiba faxen TF 631, TF 831 en de TF 861. Een geavanceerd multifunctioneel kantoorsysteem. De DP 120F is zowel in te zetten als fax en als printer. Bovendien is de DP 120F direct aansluitbaar op het netwerk met de optionele Ethernet-netwerkinterface, waarna de fax- en printfuncties direct toegankelijk zijn voor de gebruikers hiervan. Wie twee faxen tegelijk wil verzenden of tegelijkertijd wil kunnen ontvangen en verzenden, kan als optie een tweede telefoonlijn installeren. De Toshiba DP 120F ondersteunt de PCL6-printertaal en drukt af met een resolutie van 600 dpi.

Tevens introduceert Danka dit jaar een nieuwe Document Manager, de Toshiba DP 1600. Danka neemt tevens een Toshiba hoogvolume systeem op in haar productassortiment: de Toshiba DP 8070.
* Toshiba DP 1600, een compleet digitaal documentsysteem voor de netwerkomgeving. Door de verschillende opties kan een organisatie zelf bepalen over welke functionaliteit de DP 1600 kan beschikken. De DP 1600 wordt standaard geleverd als een digitale copier met een snelheid van 16 pagina's per minuut. Met de print -optie wordt het systeem uitgebreid tot een complete netwerkprinter, waarbij de keuze bestaat uit de PCL6- of PostScript Level 2-printertalen. Als printer levert de DP 1600 een afdrukkwaliteit van 1200 x 600 dpi en een snelheid van maximaal 16 pagina's per minuut. Na het toevoegen van een optionele 33,6 Kbps faxkaart biedt de DP 1600 ook een geavanceerde digitale fax-functie. Ook kan de DP 1600 via een optionele Ethernet-netwerkinterface worden aangesloten op het LAN, waarbij gebruikers via het netwerk zowel kunnen faxen als scannen. * Toshiba DP 8070. De topper van Toshiba op het gebied van kwaliteit en snelheid is de DP 8070 copier/printer. Gebaseerd op de vorig jaar met succes geïntroduceerde Toshiba DP6570, maar met een afdruksnelheid van 80 pagina's per minuut aanzienlijk sneller. Door twee systemen via de optionele SC-2 interface met elkaar te koppelen in een tandemconfiguratie, kan een maximale afdruksnelheid worden behaald van 160 pagina's per minuut. Daarnaast biedt de DP 8070 geavanceerde afwerkmogelijkheden, zoals het volledig produceren van gevouwen en in de rug gehechte boekjes en verslagen.

Toshiba introduceert haar eerste kleurencopier/printer: de FC 22. Met deze introductie krijgt Danka Nederland BV een nog breder productenpakket in kleur.
* Toshiba FC 22, een full color copier/printer, met een afdruksnelheid van 25 prints per minuut/ 22 kopieën per minuut waarvan de eerste afdruk al na 10 seconden verschijnt. De FC 22 beschikt standaard over een duplex lade en kan printen tot A3+ met een maximum papiergewicht van 209 g/m2. Toshiba biedt 2 opties om het systeem een geavanceerde printer/scanner te maken, de Efi Fiery Z4 controller of een embedded controller. Beide Fierys behoren tot de nieuwste generatie controllers van Electronics For Imaging, gebaseerd op een NT platform.

Danka Business Systems PLC is een van de grootste onafhankelijke leveranciers van kantoorautomatiserings-apparatuur en aanverwante producten en diensten ter wereld. De organisatie heeft 700 vestigingen in 30 landen met circa 20.000 werknemers. De omzet in het budgetjaar 1999 bedroeg circa $ 3 miljard. Danka Nederland B.V. is een volledig zelfstandige dochteronderneming en telt 450 medewerkers. Het Nederlandse hoofdkantoor is sinds december 1998 gevestigd in Woerden. Het Europese hoofdkantoor van Danka Business Systems PLC is gevestigd in Londen, Engeland. Het Amerikaanse hoofdkantoor bevindt zich in St. Petersburg, Florida. Danka is genoteerd aan Nasdaq en de London Stock Exchange.

Voor meer persinformatie:
Danka Nederland B.V., Contactpersoon: Marloes Antheunis, Tel.: 0348 - 405 423, E-mail: (m.antheunis@danka.nl),
World Wide Web: www.danka.nl/ , of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V.,
Contactpersoon: Ginny Eysma, Tel.: 023 - 562 82 08, E-mail: (ginnye@monogram.nl)

NB: de elektronische versie van dit persbericht is te downloaden vanaf de Persberichten Databank op het World Wide Web: www.persberichten.com/. .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...