Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Midden- en West Brabant: stelende broers aangehouden

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Bredase broers verdacht van meerdere misdrijven.

Datum: 24/2/2000
Auteur: Rien van Kuik

Weer aanhouding tasjesroven

De politie van het district Breda heeft vanmiddag twee Bredase broers aangehouden voor tasjesroven en inbraken. Al langer verrichtte de politie een onderzoek naar de gedragingen van de beide verdachten.

Vanmiddag ging de recherchegroep van de politie tot aanhouding over. De verdachten zijn in verzekering gesteld en worden morgen voorgeleid aan justitie.

Met de aanhouding van de twee verdachten vandaag, de 18-jarige E.v.d. E en de 29-jarige M.v.d. E heeft de politie in totaal 7 verdachten aangehouden voor tasjesroven.

De eerder aangehouden vijf verdachten en de twee aanhoudingen die vanmiddag werden gepleegd staan geheel los van elkaar. Voor zover bekend hadden de verdachte geen onderlinge relatie tot elkaar. Om hoeveel tasjes of inbraken het gaat is momenteel onderwerp van onderzoek. De laatste maanden werd de politie in het district Breda regelmatig geconfronteerd met tasjesroven en startte eind vorig jaar een onderzoek met dit voorlopige resultaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie