Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld gemeente rotterdam voor echtpaar Hagman

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor echtpaar Hagman

Wethouder Sandra Korthuis heeft op donderdag 24 februari een Erasmusspeld uitgereikt aan het echtpaar Hagman. Zij ontvingen deze speld vanwege hun jarenlange inzet voor de Stichting Zeekadetkorps Rotterdam. De wethouder overhandigde de gemeentelijke onderscheiding tijdens het afscheid van de heer Hagman als commandant van het Korps, in café Stobbe aan de Kortekade 20 te Rotterdam. Mevrouw en meneer Hagman kregen ieder afzonderlijk een onderscheiding opgespeld door wethouder Korthuis.

Het echtpaar is jarenlang elk weekend in touw geweest met het Zeekadetkorps en stonden altijd klaar voor de bemanning. Dat zijn jongeren in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar die zich voorbereiden op een werkzaam leven in de scheepvaart. Onder de bezielende leiding van het echtpaar Hagman, groeide het Korps uit tot tachtig kadetten en is daarmee het grootste Zeekadetkorps van Nederland. Het Rotterdamse Korps staat daarnaast zeer goed aangeschreven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie