Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersvacatures in Helden en Driebergen-Rijsenburg

Datum nieuwsfeit: 24-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Burgemeestersvacatures Helden en Driebergen-Rijsenburg Een persbericht bij het onderwerp Benoemingen burgemeesters. 24 februari 2000
Helden
In de gemeente Helden (ongeveer 19.200 inwoners, provincie Limburg) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd. De vacature ontstaat op 1 juli 2000 wegens vervroegde pensionering van de huidige burgemeester, de heer B.E. Schellekens.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Rijswijk dienen voor 14 maart 2000 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de waarnemend commissaris van de Koningin in Limburg. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen. Daarnaast is het mogelijk de profielschets via internet op te roepen (www.limburg.nl).
Driebergen-Rijsenburg
In de gemeente Driebergen-Rijsenburg (ongeveer 18.200 inwoners, provincie Utrecht) zal binnenkort een nieuwe burgemeester moeten worden benoemd.
De vacature ontstaat op 1 juli 2000 wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige burgemeester, de heer drs. R.A. ridder van Rappard.
Zij die belangstelling hebben voor het ambt van burgemeester in Driebergen-Rijsenburg dienen voor 16 maart 2000 een sollicitatiebrief - gericht aan Hare Majesteit de Koningin - in te zenden bij de commissaris van de Koningin in Utrecht. De profielschets van de te benoemen burgemeester is daar tevens op te vragen.
Voor deze vacatures geldt dat aan sollicitaties van burgemeesters van op te heffen gemeenten en van oud-burgemeesters van opgeheven gemeenten in het bijzonder aandacht wordt besteed. Vanwege de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het ambt van burgemeester gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie