Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 70% groei Triodos Meerwaardefonds in 1999

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Ruim 70% groei Triodos Meerwaardefonds in 1999In 1999 is het fondsvermogen van Triodos Meerwaardefonds met ruim 70% gestegen tot NLG 73,6 miljoen (EUR 33,4 miljoen). Deze groei is gerealiseerd door nieuwe beleggingen van zowel particuliere als institutionele beleggers.

Triodos Meerwaardefonds, een zogenaamd ethische beleggingsfonds, belegt wereldwijd in vastrentende waarden en in aandelen van beursgenoteerde ondernemingen. Het fonds belegt in ondernemingen die in de praktijk bewijzen dat bovengemiddelde prestaties op sociaal en milieugebied kunnen samengaan met een financieel gezonde bedrijfsvoering. Uitgangspunt bij het beleggingsbeleid is dat naast de factor 'rendement', ook de factoren 'mens' en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie