Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdag op vrijdag
09:07 vrijdag 25 februari 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295216


*
Onder invloed

MEPPEL - Gisteravond werd op de Kastanjelaan een 35-jarige automobilist uit Meppel gecontroleerd op gebruik van alcohol. Het bleek dat de man te veel gedronken had en werd aangehouden. Op het bureau blies de man 1085Ug/L(ongeveer 2,5 promille). Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Naar verhoor is de man met een dagvaarding op zak, heen gezonden.


*
Inbraken in auto's

ASSEN - Gisteravond is er aan de Oude Molenstraat ingebroken in een auto. Om de radardetector te stelen had het inbrekers gilde een ruit van de auto stuk geslagen, totale schade is nog niet bekend.

EMMEN - Aan de Ermerweg werd gisteravond van een auto de ruit van het rechter voorportier stuk geslagen. Uit de auto werd de radio/cd-speler en nog vier cd's gestolen. Schade is niet bekend.

EMMEN - Aan de Kapelstraat werden gisteravond twee auto's opengebroken. Auto's stonden naast elkaar geparkeerd. Uit de ene werd een basbox gestolen en uit de andere twee werphengels.


*
Diefstal auto

ASSEN - Werd tussen woensdagmorgen en donderdagavond een Renault Megane Coupe gestolen vanaf de parkeerplaats bij het Stationsplein. De schade is niet bekend.


*
Diefstal handdoeken en washandjes

ASSEN - Werd gistermiddag bij een winkel aan het Koopmansplein ontdekt dat er een grote hoeveelheid handdoeken waaronder ook badlakens en washandjes uit de winkel waren gestolen. Ook afgelopen vrijdag waren al een hoeveelheid van deze goederen verdwenen. De totale schade bedraagt ongeveer f 950,--.


*
Vernieling deur

EMMEN - Gisteravond laat werd bij een winkel aan de Hoofdstraat toegangsdeur totaal vernield. Met een steen was de ruit ingegooid. Op het eerste gezicht lijkt er niets gestolen te zijn en is het vermoedelijk puur vernieling. De eigenaar zal vandaag nog even nader inventariseren en aangifte doen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie