Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie realtime voetbalnieuws van netwerk.to via WAP

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht:

INTRODUCTIE REALTIME VOETBALNIEUWS VIA WAP

Eindhoven, 25 februari 2000

Soccer Netwerk (www.netwerk.to) introduceert als eerste voetbalwebsite in Nederland realtime voetbalnieuws via WAP. Vanaf vandaag is het mogelijk om de gehele dag door op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over jouw favoriete voetbalclub via je mobiele telefoon op wap.netwerk.to/main.wml

Het nieuws van de Virtual Communities die Soccer Netwerk heeft opgezet (o.a. Ajax Netwerk (ajax.netwerk.to), PSV Netwerk (psv.netwerk.to) en Feyenoord Netwerk (feyenoord.netwerk.to) zal voortaan realtime via WAP te bekijken zijn. Naar een verplicht feestje op een avond dat jouw club een belangrijke wedstrijd speelt? In het stadion benieuwd naar de uitslag van de concurrent? Onderweg en benieuwd naar welke club Van Nistelrooy verhuist? WAP is de uitkomst.

Wat is WAP?
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van mobiele telecommunicatie en Internet is WAP. Met de WAP technologie, die zich in sneltreinvaart ontwikkelt, wordt het mogelijk om Internet-sites via de mobiele telefoon (en dus zonder PC) te bezoeken. De nieuwe lichting mobiele telefoons is grotendeels voorzien van WAP technologie. Voor iedereen ontstaat de mobiliteit om via WAP altijd en overal informatie van het Internet op te vragen.

Voor de redactie:
Soccer Netwerk is een internetonderneming welke o.a. een aantal voetbalcommunities (waaronder Ajax Netwerk
(ajax.netwerk.to), PSV Netwerk (psv.netwerk.to) en Feyenoord Netwerk (feyenoord.netwerk.to) beheert en gerelateerde services aan derden biedt.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie