Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU lanceert Nederlandse woonsite en jongerensite

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VNU

Haarlem, 25 februari 2000

VNU LANCEERT NEDERLANDSE WOONSITE EN JONGERENSITE

VNU heeft via de divisie VNU Tijdschriften bv twee sites gelanceerd; vtwonen.nl en wazzup.nl.

Vtwonen.nl is een brede woonsite die consumenten informatie geeft over vijf hoofdonderwerpen: het kopen van een huis, woninginrichting, verbouwen, verhuizen en geldzaken. Met vtwonen.nl creëert VNU een online platform voor alle VNU woonuitgaven, waaronder Eigen Huis & Interieur, Ariadne Wonen, DoehetZelf Wonen, Welke Gidsen en Kopen en Wonen.

De nieuwe jongeren-site wazzup.nl bestaat uit een interactief jongerenmagazine, Wazzup en een dynamische community, TheZone. Wazzup en TheZone worden door VNU als één, geïntegreerd 'Jongeren Online'-project in de markt gezet. De site richt zich op jongeren van 12 tot 18 jaar. Het jongerenmagazine bestaat uit de pijlers film, muziek, body/soul&sex, cybercity, sports en facts&co. De eigen redactie werkt, wat betreft de invulling van de redactionele inhoud van deze pijlers, nauw samen met de tijdschriften Fancy, Kijk, Break Out! en Power Unlimited.

Naast sites als intermediair.nl en goudengids.nl zijn vtwonen.nl en wazzup.nl recente resultaten van de inspanningen die VNU in Nederland richting internet ontwikkelt.

Voor informatie:

T.G.G. Bouwman - 023 - 55 66 770
of
www.wazzup.nl/wazznew
www.vtwonen.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie