Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Liggers voor ecoduct landscheidingsweg Wassenaar geplaatst

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

25-02-2000

Liggers voor ecoduct landscheidingsweg geplaatst

In de nacht van 3 op 4 maart worden de liggers geplaatst van het ecoduct over de provinciale weg N 440 (Landscheidingsweg) in Wassenaar. Daardoor is de weg van 20.00 uur tot 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Het werk is onderdeel van de aanleg van de Noordelijke randweg Haagse regio. Hierin werken rijk, provincie en gemeente samen aan de aanleg van het laatste deel van het Haagse hoefijzer. Onderdeel is de aanleg van een ecoduct. Het ecoduct biedt padden en duinhagedissen een veilige oversteek. Bovendien komt er een ruiterpad overheen. Naast het ruiterpad voert ook het tracé van fietspad 10 over het ecoduct. De fietsroute loopt langs Clingendael en door Groenendaal naar het TNO-terrein op de Waalsdorpervlakte. Vandaar is Scheveningen te bereiken.

Voor het aanbrengen van de overspanning (plaatsen en monteren van de liggers) van het ecoduct in de Landscheidingsweg is het noodzakelijk de weg af te sluiten voor het verkeer. De afsluiting vindt plaats van vrijdagavond 3 maart 20.00 uur tot uiterlijk zaterdagochtend 4 maart 06.00 uur.

Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Noot voor de (foto-)redactie:
Voor meer informatie, of om bij de plaatsing van de liggers aanwezig te zijn, kunt u contact opnemen met Jeroen Disco van de afdeling Communicatie, telefoon 070 441 71 59 (buiten kantooruren via 06 53 484 062).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie