Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Delft investeert in jongerenopbouwwerk Wippolder

Datum nieuwsfeit: 25-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Gemeente investeert in jongerenopbouwwerk Wippolder

Het college b&w heeft deze week het plan van aanpak voor het jongerenopbouwwerk in de wijk Wippolder vastgesteld. Het plan is een onderdeel van de nota Knopen in de wijk, waarin het Delftse (jongeren)opbouwwerk voor de komende jaren uitgewerkt is. In de uitvoering van het plan van aanpak voor de Wippolder worden de jongeren uitdrukkelijk betrokken bij de totstandkoming en uitvoering van het jongerenbeleid.

De gemeente is sinds het voorjaar van 1999 bezig om samen met professionals een op de Wippolder toegesneden structuur voor het jongerenwerk te ontwikkelen. Belangrijk uitgangspunt hierbij is om het jongerenwerk effectiever en efficiënter te laten functioneren. Het daarvoor speciaal opgerichte werkteam Wippolder heeft een plan van aanpak ontwikkeld waarin de actieve deelname van de jongeren centraal staat. In het plan wordt samengewerkt met bestaande jongerenvoorzieningen en huidige op jongeren gerichte activiteiten.

Nu het plan van aanpak het groene licht heeft gekregen van het accommodaties in de Wippolder voor jongerenwerk voortgezet. Daarnaast wordt de huidige wijze van werken van het jongerenopbouwwerk onder de loep genomen en wordt gestreefd naar een betere afstemming tussen de instanties in de wijk.
Het project heeft een geplande looptijd van circa 8 maanden. Het plan van aanpak voor de Wippolder fungeert als voorbeeld voor andere wijken in de gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie