Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord

Datum nieuwsfeit: 26-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 26-02-2000

Persberichten district Land van Cuijk/

TE VEEL GEDRONKEN (Boxmeer)
Vrijdagmiddag is een 24-jarige man uit Boxmeer bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Beugenseweg in Boxmeer.

MAN BELAAGD (Katwijk)
Vrijdagavond hoorde een 68-jarige man uit Katwijk geluiden bij de achterdeur van zijn woning aan de Lange Linden. Toen hij buiten ging kijken trof hij 2 vrouwen en een man achter zijn woning. Voordat het slachtoffer iets kon zeggen, werd hij gespuugd en geschopt door de man. Toen het slachtoffer zich begon te verweren, gooiden de twee vrouwen stenen in zijn richting. Het drietal wist in een zilverkleurige auto te ontkomen.

INBRAAK WONING (Grave)
Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Hermansstraat in Grave. Een raam van de woning werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. Een videorecorder, een paspoort en een onbekend geldbedrag werden gestolen.

INBRAAK WONING (Haps)
Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Gladiolenstraat in Haps. Een raam van de woning werd opengebroken. Sieraden, cd?s en een videorecorder werden gestolen.

TE LAAT DICHT (Boxmeer)
De eigenaar van een horecagelegenheid aan de Steenstraat in Boxmeer is in de nacht van vrijdag op zaterdag bekeurd. Bij controle bleek, dat de zaak om 03.30 uur nog was geopend, terwijl ze om 02.00 uur gesloten moest zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie