Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerie Buitenlandse zaken België: reisadvies Senegal

Datum nieuwsfeit: 27-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Buitenlandse zaken België

Diplobel News

Back to News

PERSMEDEDELING VAN HET BELGISCHE MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN INTERNATIONALE SAMENWERKINGREISADVIES SENEGAL

Brussel, 25/2/00

In de periode rond de presidentsverkiezingen van 27 februari 2000 - en eventueel een tweede ronde veertien dagen later - kunnen aangekondigde of spontane betogingen plaatsvinden in Senegal.

Reizigers worden aangeraden ter plaatse het nieuws te volgen en in ieder geval uit de buurt te blijven van mogelijke betogingen en grote samenscholingen.

Het Ministerie herinnert er ook aan dat rondreizen in het Casamance gebied afgeraden is. De streek blijft onveilig en reizigers kunnen geconfronteerd worden met gewapend geweld. Tevens is er het gevaar van verborgen landmijnen die in deze streek verspreid liggen.

Reizigers dienen zich dan ook zeker niet buiten de grenzen van Cap Skirring of van Ziguinchor, beide direct bereikbaar per vliegtuig, te begeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie