Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De cover van ACSI Caravan en Camper Rallys 2000

Datum nieuwsfeit: 27-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 26 FEBRUARI 2000

Vakantievrijheid groot met ACSI

De cover van ACSI Caravan en Camper Rallys 2000

Lekker individueel op vakantie, maar niet alleen. Alle rompslomp is voor de organisatie, er blijft alleen tijd over om te genieten. Kiezen voor een gezamenlijke excursie of lekker fietsen of wandelen.

Uitgestippelde routes, met onderweg alle mogelijke attracties en natuurschoon, kunnen in eigen tempo worden gereden. De captains (reisleiders) zijn er om vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Dat houdt een bijzondere ACSI Caravan of Camper Rally in.

ACSI heeft 36 toproutes uitgestippeld om de mooiste reizen te maken. Niet alleen de aantrekkelijkheid van de diverse Europese landen komt aan bod, ook het ongeëvenaarde landschap van Noord-Amerika ligt binnen handbereik. Of het accent nu gelegd wordt op zon, cultuur of natuur, er is voor ieder wat wils. Er zijn lange en korte reizen (rally's).

De deelnemers rijden van camping naar camping. Soms staan ze enkele dagen op dezelfde camping en wordt de mogelijkheid geboden om aan een excursie deel te nemen (meestal een bustocht naar een bezienswaardigheid of een stad).

Het mooiste van alles is niet alleen de bijzondere manier van reizen, maar ook het spaarsysteem van ACSI: Landmarks. Bij iedere gereden rally ontvangt de deelnemer een aantal Landmarks. Kortingen op een volgende rally kunnen snel oplopen tot 25% van de reissom.

ACSI zorgt voor het juiste vakantiegevoel. Het magazine Caravan & Camper Rally's 2000 staat boordevol dagprogramma's, interviews en reportages. Hier start de voorpret al. Meer inlichtingen: internetsite www.acsi-rally.com of telefoon 0488-452055.


**********einde persbericht**********

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie