Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud Kampeer & Caravan Kampioen in maart

Datum nieuwsfeit: 27-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 27 FEBRUARI 2000

wpe2.gif (5355 bytes)
Kampeer & Caravan Kampioen in maart
Het maartnummer van de KCK

Een van de meest opmerkelijke artikelen in het zojuist verschenen maartnummer van KCK is de multitest van vier bijzondere caravans, waaronder de KCK-Caravan van het Jaar, de Eriba Future Deze caravan werd door de jury unaniem uitgeroepen tot KCK-Caravan van het Jaar omwille van z'n vooruitstrevende design en technische innovaties.

De drie andere caravans uit de test zijn de Zweedse SMV en twee exemplaren van Nederlands fabrikaat: de Biod en de Kamath.

Ook interessant is de test - de tweede - van een hulp-remsysteem voor caravans (inderdaad: deze doet 't beter dan het prototype).

Andere items uit het maart-nummer: een achtergrondartikel over de stormschade in Frankrijk, acht verschillende manieren om je fiets mee te nemen (Nederlanders zijn fervente fietsers tijdens hun vakanties), een fotoreportage over het Zwarte Woud (inclusief campings) en een overzicht van campingtafels.

In de 'klusrubriek' leggen we tenslotte uit hoe de lezers zelf vloerverwarming kunnen leggen in de caravan, en in de tweede kinderspecial van dit jaar leest u over de leukste kinderspelletjes voor op de camping.

ANWB Media

Fred Voorbergen
hoofdredacteur Kampeer & Caravan Kampioen

website: www.isn.nl/anwb

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie