Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Johan de Kock op MerweRadio

Datum nieuwsfeit: 27-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Johan de Kock op MerweRadio

SLIEDRECHT - Oud-voetbalinternational Johan de Kock is komende zondag 27 februari tussen 11.00 - 12.00 uur te gast in het programma 'Stad & Streek, deze week!' op MerweRadio.

In deze jaargang 3, aflevering 134, praat hij onder meer over zijn geboorteplaats Sliedrecht en uitgebreid over zijn loopbaan in de voetbalsport. De Kock leerde het spel bij v.v. Sliedrecht, werd gevraagd bij FC Groningen, later bij FC Utrecht en Roda JC. Vanuit Kerkrade vertrok hij naar het Duitse Schalke 04. Zijn actieve voetbalcarrière is Johan de Kock langzaam aan het afsluiten. Hij is nu betrokken bij de bouw van het nieuwe voetbalstadion van Schalke 04 in Gelsen-Kirchen. Over enige tijd wil hij zich weer in Nederland vestigen, zo vertelt hij in het programma. De uitzending wordt zondagmiddag 5 maart om 17.00 uur herhaald. Naast de etherfrequentie FM 105.4 mhz is de uitzending ook te volgen via de kabelradio in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Graafstroom op FM 105.9 mhz en via het geluid van het tekst-tv-kanaal MerweTV in de drie gemeenten. Samenstelling en presentatie: Peter Donk.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie