Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provinciaal Festival voor Kinderkoren Brugge

Datum nieuwsfeit: 27-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Provinciaal Festival voor Kinderkoren
Brugge, 17/2/2000
De Provincie West-Vlaanderen organiseert op 27 februari 2000 het 10de Festival voor Kinderkoren in het Ontmoetingscentrum van Harelbeke.

Marijke Coghe en Roos Devos hebben samen met de kinderen een totaalspektakel opgebouwd waarin zingen en vooral samen zingen centraal staan. Ze worden aan de piano begeleid door Jan Coeck. Alle deelnemende koren brengen ook een individueel optreden. Tussenin kunnen de kinderen en het publiek genieten van interventies van mimikunstenaar Carloconi.

De volgende koren staan op het programma: Con Amore uit Varsenare, Gaudete uit Kortrijk, Mini-Canteclaer uit Gullegem, Schoolkoor Centrumschool uit Wingene en De Nachtegalen uit Waregem.

Het festival vangt aan om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

VOOR BIJKOMENDE INLICHTINGEN KAN U TERECHT BIJ DE PROVINCIALE DIENST VOOR CULTUUR, PROVINCIEHUIS BOEVERBOS, KONING LEOPOLD III-LAAN 41, 8200 SINT-ANDRIES.
TELEFOON : 050/403404, TELEFAX : 050/403105,
E-MAIL: MUZIEK@WEST-VLAANDEREN.BE.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie