Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Overschie

Datum nieuwsfeit: 28-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politieberichten Overschie

Persberichten maandag 21/02/2000 tot maandag 28/02/2000 Weeknummer: 8


Maandag 21/02/2000
Op de Hoogenwaardstraat ontstond een aanrijding, waarbij schade ontstond door een personenauto die gesleept werd door een andere personenauto. Door de politie wordt een nader onderzoek ingesteld. In een woning aan de Rotterdamse Rijweg werd ingebroken. In een woning aan de Blijvenburgstraat werd een bewoonster overleden in haar woning aangetroffen. Na onderzoek bleek de bewoonster een natuurlijke dood te zijn gestorven. Op de Doenkade vond een aanrijding plaats waarbij een vrachtwagen was betrokken. Door de brandweer werd assistentie verleend ivm het overpompen van de lading van de vrachtwagen. De Doenkade is een aantal uren afgesloten voor alle verkeer door de politie. In de Ameidestraat vond een poging tot inbraak in een woning plaats. Op de Abtsweg werd een passant onwel. Door voorbijgangers werd de GGD en de politie gewaarschuwd. Door ambulance personeel werd reanimatie toegepast, doch de man overleed toch ter plaatse. Door de recherche van bureau West wordt een nader onderzoek naar de doodsoorzaak ingesteld.

Dinsdag 22/02/2000
Op de Abtsweg werd door de politie een bestuurder van een motorvoertuig aangehouden, die teveel aan alcohol had genuttigd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Aan de Molensingel werd getracht om in een woning in te breken.
Op de G.K. van Hogendorpweg vond een aanrijding plaats waarbij door de politie een nader onderzoek naar de toedracht wordt ingesteld.
Woensdag 23/02/2000
Door de politie werd een verkeerscontrole op het niet negeren door verkeer van de gesloten verklaring van de Hoge Brug in de richting van de Overschiese Dorpsstraat.
Aan de Hoogmadestraat werd door de politie bemiddelend opgetreden bij een ruzie in een woning. Op de Overschiese Dorpsstraat werd bemiddeld door de politie bij een aanrijding tussen twee personenauto's. Door een inwoonster van Overschie werd een openstaande boete betaald aan het bureau Overschie. Op het Kleinpolderplein werd een man naar aanleiding van een verkeerssituatie aangehouden, nadat hij een valse naam had opgegeven.
Tevens bleek de man een aantal geldboetes nog te moeten betalen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Donderdag 24/02/2000
Op de Doenkade vond een aanrijding plaats tussen een twee personenauto,s Hierbij raakte een der bestuurders licht gewond. De man werd ter plaatse door de GGD behandeld. Door de politie werd een onderzoek ingesteld in de Beeningerstraat naar aanleiding van een melding van een brandlucht. Er werd na een onderzoek niets bijzonders aangetroffen. In de Geerkensstraat werden van diverse personenauto's de banden lek gestoken. Door de politie werden diverse aangiften opgenomen.

Vrijdag 25/02/2000
Op de Hoornweg werden twee meisjes aangehouden die zich schuldig hadden gemaakt aan twee winkeldiefstallen. Toen een van de meisjes door een winkelier hierover werd aangesproken werd de winkelier mishandeld. De meisjes zijn overgebracht naar de jeugd- en zedenpolitie van het district West en zijn voor drie dagen in verzekering gesteld. Tegen de beide meisjes wordt proces-verbaal opgemaakt. Op de Doenkade kregen twee bestuurders van een vrachtauto en een personenauto onenigheid over een verkeerssituatie. Hierbij liepen de gemoederen zodanig op dat een der partijen de ander in het gelaat sloeg. Door de politie is de betrokkene op zijn gedrag aangesproken.
Aan de Cannemanstraat werd bemiddeld door de politie bij een onenigheid.

Zaterdag 26/02/2000
Op de Bm Baumannlaan kruising Baanweg vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Materiele schade was het gevolg. Op de Overschiese Dorpsstraat Werd een geparkeerd staande auto aangereden. De veroorzaker meldde zich aan het politiebureau.
Zondag 27/02/2000
Op de kruising Bm.Baumannlaan met de Baanweg vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto' s. Beide voertuigen liepen blikschade op. De aanrijding werd door de bestuurders onderling geregeld. De politie werd verzocht een onderzoek in de stellen op de Bm.Koningssingel, alwaar een vechtpartij zou plaatsvinden. Ter plaatse bleek dat een aantal jongeren met elkaar hadden gestoeid, hetgeen uit de hand was gelopen.
Inmiddels was de zaak gesust en behoefde de politie geen actie te ondernemen.

Einde politieberichten.

Politiebureau Overschie Burgemeester Baumannlaan 180 tel: 010-274.03.45.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie