Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start van iSHARE: nieuwe werkmaatschappij internetdiensten

Datum nieuwsfeit: 28-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Management Share start iSHARE, een nieuwe werkmaatschappij op het gebied van Internet- en kantoorautomatiseringsdiensten

Amsterdam, 28 februari 2000. Management Share heeft onder de naam iSHARE een nieuwe werkmaatschappij opgericht, die gespecialiseerd is in dienstverlening op het gebied van Internet en werkplekautomatisering. iSHARE richt zich primair op middelgrote organisaties, met een totaalpakket dat zowel de software, de hardware als netwerkvoorzieningen omvat. Ook het volledige systeembeheer, na de in bedrijfstelling van het systeem, maakt deel uit van het dienstenpakket. Daarnaast beschikt iSHARE over een Web Development Center dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van interactieve websites.

Met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie