Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oppervlaktewater Strijkviertel Plas Utrecht voldoet aan norm

Datum nieuwsfeit: 28-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht

Persbericht
28 februari 2000

OPPERVLAKTEWATER STRIJKVIERTEL PLAS VOLDOET AAN NORMEN

Afgelopen week heeft een chemisch en bacteriologisch onderzoek plaatsgevonden naar de kwaliteit van het oppervlaktewater van de Strijkviertel Plas. Uit het onderzoek komt naar voren dat het oppervlaktewater voldoet aan de normen van de Wet Hygiene Veiligheid Zwemgelegenheden (bacteriologisch) en de normen die worden gesteld aan het oppervlaktewater (chemisch). Het integrale onderzoek waarin alle aspecten op milieuhygiënisch gebied worden meegenomen is inmiddels gestart.

Een oordeel over de risicos voor de volksgezondheid wordt in het eindrapport meegenomen. Om een goed oordeel over de risicos voor de volksgezondheid te kunnen geven, is het nodig om naast de resultaten van de kwaliteit van het oppervlaktewater ook de resultaten van de andere onderzoeksonderdelen mee te wegen. (Voor informatie: Susan van Vliet,
susan.van.vliet@provincie-utrecht.nl 030 - 258 31 51)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie