Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Leeuwarden online

Datum nieuwsfeit: 29-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Leeuwarden online !

Er is een nieuw tijdperk aangebroken in de communicatie en informatievoorziening van de gemeente, internet heeft zijn intrede gedaan! De officiële website van de gemeente ging 28 februari om 16.30 uur LIVE!

De website vormt voor alle inwoners van en bedrijven in de gemeente én voor iedereen die geïnteresseerd is in de Friese hoofdstad een belangrijke informatiebron. Naast ruime informatie over de stad en omgeving, de belangrijke ontwikkelingen en projecten, de dienstverlening en voorzieningen, biedt de site toegang tot E-leeuw, de enorme database met de meest uiteenlopende onderwerpen over de stad en de gemeentelijke dienstverlening. Verder zal het voor de bezoekers van de site ook mogelijk zijn de complete besluitvorming van het college van B&W, de raad en de commissies te volgen in het raadsinformatiesysteem, een systeem dat tot nu toe alleen toegankelijk was voor de gemeentelijke medewerkers en de raadsleden. Agenda's, vergaderstukken en besluiten zijn nu dus ook online beschikbaar. De actualiteit wordt onder meer bijgehouden door middel van persberichten en elke woensdagochtend vers nieuws uit het college van B&W.

Wij zijn benieuwd naar uw reacties, opmerkingen en suggesties. U kunt daarvoor gebruik maken van het menu-item "reageer".

De website is te bereiken via www.leeuwarden.nl

 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie