Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Nissan Micra Miracle

Datum nieuwsfeit: 29-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nissan Micra Miracle

(29 Februari 2000)

PERSBERICHT:

Komende lente brengt Nissan een speciale versie van de Micra op de markt: de Micra Miracle. Deze Nissan Micra is bijzonder luxe uitgevoerd en voor slechts Fl. 500,- extra monteert Nissan airconditioning in de auto. Ideaal nu het zonnetje weer wat vaker gaat schijnen.

De Micra Miracle is een compacte auto met grootse extra's. Elektrische raambediening voor, centrale portiervergrendeling en binnenverlichting met instapvertraging maken de Miracle tot een zeer comfortabel model. De standaard stuurbekrachtiging zorgt voor nog meer rijplezier.

Zes kleuren
Ook het uiterlijk van de Miracle mag er zijn. De buitenspiegels zijn meegespoten in de carrosseriekleur en de middenconsole is afgewerkt met zilverkleurige details. Sportieve stoelbekleding en design wieldoppen maken het geheel af. Het model is leverbaar in solid black en vijf kleuren metallic: wijnrood, blauw, donkerblauw, zilver en de nieuwe kleur marine groen.

De Micra is al vanaf zijn introductie wat betreft techniek, comfort en veiligheid toonaangevend in zijn klasse en hij beschikt over uitstekende rij eigenschappen. Met zijn 1.0 en 1.3 liter motoren is de Micra ook nog eens een zuinige auto.
De prijs van de Nissan Micra Miracle bedraagt Fl. 23.445,-. De Micra Miracle met airconditioning is er al vanaf Fl. 23.945,-.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie