Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ordina rondt overname Oasis af

Datum nieuwsfeit: 29-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Utrecht, 29 Februari 2000

ORDINA RONDT OVERNAME OASIS AF

Ordina Beheer NV heeft vandaag een 100% belang in Oasis BV in Nieuwegein verworven. Dit in vervolg op de bekendmaking van het ondertekenen van de intentieverklaring op 14 december 1999. Oasis BV is een consultancy organisatie die gespecialiseerd is in management ondersteunende systemen. De onderneming werkt voor vele grote bedrijven en ministeries. Het bedrijf heeft op het ogenblik ruim 35 consultants in dienst en realiseerde in 1999 een omzet van ruim 9 miljoen gulden. De resultaten van OASIS zullen per 1 januari 2000 in de resultaten van Ordina Beheer NV worden opgenomen.

Oasis is opgericht in 1985 en richt zich op het ondersteunen van het management van organisaties door toepassing van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Speerpunten van haar dienstverlening zijn strategische consultancy op het gebied van management informatie, alsmede beslissingsondersteuning en process consultancy.

De inbedding van Oasis binnen de Ordina Groep schept grote kansen voor de verdergaande groei en verdieping van de diensten van Ordina en Oasis. De klanten van beide ondernemingen kunnen door de overname op een breder gebied worden ondersteund.

Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor informatie- en communicatietechnologie (ICT). De organisatie, opgericht in 1973, telt momenteel ruim 3000 medewerkers.

Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers om met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Het dienstenpakket omvat onder meer management- en business-consultancy, ICT-consultancy, ERP-consultancy en -beheer, applicatie-ontwikkeling en -beheer en het ontwikkelen van embedded software.

Het aandeel Ordina Beheer NV is genoteerd aan de AEX-Effectenbeurs en is opgenomen in de Amsterdamse Midkap-Index.

Woordvoerder: Ronald Florisson

telefoon 030-2984101

mobiel 06-25054634

E-mail: (rflorisson@holding.ordina.nl)

Ordina Beheer NV

Vivaldiplantsoen 100

3533 JE UTRECHT

Telefoon 030-2984184

www.ordina.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie