Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Newconomy voegt Tryllian toe aan economisch netwerk

Datum nieuwsfeit: 29-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Newconomy voegt Tryllian toe aan economisch netwerk

Amsterdam, 29 februari 2000 - Newconomy N.V. (voorheen ICOM, Internet Competence Network N.V. ) heeft middels een aandelenruil met een van de bestaande aandeelhouders een belang verworven in Tryllian en daarmee het bedrijf opgenomen in het netwerk van toonaangevende Nederlandse Internetondernemingen. Newconomy heeft daarbij aangegeven bereid te zijn in de toekomst eventueel verdere investeringen in Tryllian te doen.

Tryllian ontwikkelt software voor mobile agent-technologie en zet daarbij een standaard voor zowel business-to-business als business-to-consumer agent infrastructuur. De momenteel te downloaden Gossip 1.0-versie geeft de gebruiker de beschikking over vijf ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie