Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Jorritsma (EZ) stimuleert export naar Indonesie

Datum nieuwsfeit: 29-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie EZ

MINISTER JORRITSMA STIMULEERT EXPORT NAAR INDONESIË

Datum: 29-02-2000

Minister Jorritsma vergroot de mogelijkheden voor de stimulering van de export naar Indonesië. Dit heeft zij aangekondigd tijdens een gesprek in Jakarta met haar collega Kwik (coördinerend minister voor Economie, Financiën en Industrie van Indonesië). Minister Jorritsma is momenteel in Jakarta voor een economische missie.

Deze stimulans voor de export gebeurt door een speciale faciliteit van het Ministerie van Economische Zaken voor middellange
exportkredietverzekering voor Indonesië. De exportkredietverzekering zal vanaf nu gelden voor bepaalde commerciële transacties, tot 10 miljoen gulden per transactie. Zowel commerciële als politieke risico's worden gedekt, indien een overheids- of bankgarantie wordt gegeven.
Het gaat hierbij vooral om leveranties van kapitaalgoederen die bijdragen aan de economische ontwikkelingen in Indonesië.

Ministerie van Economische Zaken
Aan deze paginas kunnen geen rechten worden ontleend - No rights can be derived from these pages

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie