Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiemarkt 'De weg naar werk' in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 01-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 17 februari 2000

Informatiemarkt 'De weg naar werk'

Woensdagmiddag 1 maart 2000 wordt in de Burgerhal van het stadhuis in Eindhoven de informatiemarkt 'De weg naar werk' georganiseerd. Deze informatiemarkt is gericht op langdurig werkzoekenden uit de regio Eindhoven en vindt plaats van 14.00 tot 19.00 uur. 'De weg naar werk' is een initiatief van de dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe) Eindhoven. Zo'n twintig instellingen uit de regio presenteren zich die middag aan langdurig werkzoekenden en andere belangstellenden.

Het doel van 'De weg naar werk' is om langdurig werkzoekenden kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die er zijn om aan een betaalde baan te komen. Uitgangspunt is het bieden van begeleiding bij het oplossen van problemen die de weg naar werk belemmeren. Er wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan diverse instrumenten op het gebied van scholing en training. Cliënten van SoZaWe die enig belang kunnen hebben bij een bezoek aan deze informatiemarkt ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Tijdens de informatiemarkt is kinderopvang aanwezig. De toegang is gratis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie