Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com komt met nieuwe serverkaarten voor betere performance

Datum nieuwsfeit: 01-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

3Com komt met nieuwe serverkaarten voor betere performance, beveiliging en betrouwbaarheid

Maarssen / Brussel, 1 maart 2000 - 3Com introduceert twee nieuwe netwerkaarten voor enterprise-servers. De EtherLink Server 10/100 PCI NIC (3C980C-TXM) is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd met het oog op de kritische eisen op het vlak van beschikbaarheid, beheer en performance van hedendaagse servers. De EtherLink Server 10/100 PCI NIC met 3XP-processor (3CR990SVR) is bedoeld voor serverapplicatie-omgevingen die naast hoge performance ook krachtige beveiliging vereisen, zoals e-commerce, het bankwezen, de gezondheidszorg en de overheidssector.

DynamicAccess technologie met geavanceerde serverfuncties Beide kaarten zijn uitgerust met 3Com's gestandaardiseerde DynamicAccess ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie