Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams-Nederlands arbeidsmarktcongres in Brussel

Datum nieuwsfeit: 02-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AANKONDIGING

Op 2 maart 2000 vindt in het Vlaams Europees Conferentiecentrum te Brussel het tweede Vlaams Nederlands arbeidsmarktcongres 'De transitionele arbeidsmarkt. Contouren van een actief arbeidsmarktbeleid. plaats. Het congres wordt georganiseerd door SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen in samenwerking met het Steunpunt Werkgelegenheid Arbeid en Vorming.
Het concept de transitionele arbeidsmakrt gaat in op de arbeidsdeelname van mensen af te stemmen op hun persoonlijke levensloop en op de kwaliteit van de participatie door kwalificering en employabiliteit.

Het programma bestaat uit een plenair ochtend gedeelte waar prof. dr. Schmid uit Berlijn een inleiding houdt (o.v.). In de middag ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie