Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 02-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan (2)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 2 maart 2000 t/m 29 maart 2000 de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijziging ter inzage ligt:

Wijziging van het bestemmingsplan Lunteren De Hul Noord, `omgeving Schuurmanskamp-Marskamp`
Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in de bouw van een woning op de hoek Schuurmanskamp - Marskamp in Lunteren. Dit plan geeft de grond een passende (woon)bestemming.

Er is bij het college van burgemeester en wethouders één zienswijze ingediend tegen dit wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 15 februari 2000 gewijzigd vastgesteld.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in stadskantoor `De Doelen`, Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag tot donderdag geopend van
9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Van 2 maart 2000 t/m 29 maart 2000 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen deze bestemmingsplan-wijziging worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:

- tijdig een zienswijze is ingediend;

- óf overtuigend aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen;

Degene die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, zullen van het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland een uitnodiging ontvangen om deze bedenking mondeling toe te lichten.

_________________________________________________________________

Ede, 1 maart 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie