Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gateway introduceert nieuwe reeks managed desktops

Datum nieuwsfeit: 02-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

Gateway introduceert nieuwe, krachtige reeks managed desktops voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid

De E-4400 serie biedt razendsnelle prestaties, ongeëvenaarde onderhoudsvriendelijkheid en geavanceerde beheerfuncties

Redactionele samenvatting

* De toevoeging van de E-4400 aan de E-serie managed desktops van Gateway brengt geavanceerde Intel Pentium III-processors - met een kloksnelheid van 733 MHz en hoger - binnen het bereik van gebruikers in het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en de overheid.
* De krachtige functies van de E-4400 staan borg voor een optimaal investeringsrendement, waardoor dit systeem bij uitstek geschikt is voor klanten die overstappen op Windows 2000 of die de komende jaren geavanceerde toepassingen en beheersoftware willen installeren.
* De systeemkast van de E-4400 is leverbaar als convertible desktop met vijf stationscompartimenten of als minitower met zeven compartimenten, zodat de gebruiker het systeem volledig aan zijn wensen kan aanpassen.
* De Gateway E-4400 geeft de term 'onderhoudsvriendelijkheid' een nieuwe inhoud: de interne componenten zijn eenvoudig en zonder gereedschap bereikbaar voor een efficiënt routinematig onderhoud.
Amsterdam, 2 maart 2000 - Gateway introduceert vandaag nieuwe een nieuwe reeks krachtige desktops voor veeleisende gebruikers. De Gateway E-4400 - een van de meest service- en onderhoudsvriendelijke desktop-PC's op de markt - is met onmiddellijke ingang leverbaar met een van de krachtigste Pentium III-processors van Intel (kloksnelheid 733 MHz). De E-4400 vormt niet alleen een stabiel platform dat krachtig genoeg is om te voorzien in alle hedendaagse behoeften, maar kan ook met een onderneming meegroeien en voldoende rekencapaciteit bieden voor de ondersteuning van nieuwe toepassingen en de volgende generatie besturingssystemen.

"De nieuwe E-4400 desktops zijn ontworpen voor de zware toepassingen van vandaag en voor nieuwe besturingssystemen zoals Windows 2000", stelt Vakis Chimonides, E-Series Product Manager bij Gateway Business. "Dankzij het stabiele platform, de functionaliteit en de grote uitbreidbaarheid is de E-4400 ideaal voor gebruikers die streven naar een maximaal investeringsrendement met krachtige systemen die met de vereisten kunnen meegroeien".

Steeds zwaardere toepassingen vragen om PC's met extra krachtige prestaties
Het Internet stimuleert de ontwikkeling van nieuwe softwaretoepassingen, waardoor de behoefte aan snelle PC's groter is dan ooit tevoren. Deze trend wordt vooral bepaald door de snelle toename van het gebruik van Web-compatibele toepassingen, onder andere voor verkoopautomatisering en e-commerce. Nieuwe soorten processorintensieve gebruikersinterfaces, met onder andere ondersteuning voor 3-D, spraakherkenning, spraaksynthese en streaming audio en video, vereisen achtergrondprocessen voor encryptie, resourcemanagement en profiling. Vaak zijn meerdere toepassingen tegelijkertijd actief, waardoor de behoefte aan rekenkracht sterk is toegenomen.

De E-4400 desktops van Gateway stellen ondernemingen in staat optimaal gebruik te maken van dergelijke geavanceerde toepassingen. Naast de snelste Pentium III-processors van Intel zijn de E-4400 desktops voorzien van de Intel i820-chipset, die borg staat voor een soepele dataflow naar de processor en daarmee voor een ongekend realisme en ultrakorte responstijden. Rechtstreekse verbindingen tussen de chipset en de subsystemen zorgen voor snellere bestandsoverdracht, verbeterde weergave van multimedia en een lagere belasting van de systeemresources, waardoor het werken met de computer nog aangenamer wordt.

De E-4400 biedt studenten en medewerkers in het hoger onderwijs voldoende rekenkracht voor intensieve softwareontwikkeling en geavanceerde programmeeropdrachten. Deze desktops zijn bovendien uitstekend toegerust voor belangrijke applicaties van overheidsinstanties, zoals flightsimulators, 2-D CAD/CAM-applicaties en alarmnummersystemen.

De 733 MHz Pentium III-processor, voorzien van een 133 MHz front-side bus en 4X AGP graphics met 32 MB SDRAM, garandeert de hoogst mogelijke doorvoersnelheden. Andere krachtige kenmerken zijn: 256 KB Advanced Transfer Cache, 128 MB Ultra Fast Rambus DRAM (uitbreidbaar tot 1 GB*), 17x/40x CD-ROM-stations, ATI RAGE 128 PRO en 3COM 10/100 TP Ethernet. De E-4400 desktops worden standaard geleverd met LANDesk Client Manager 6.0 en kunnen worden voorzien van Windows 95, 98, NT 4.0 of Windows 2000.

Eenvoudig onderhoud dankzij unieke functies voor configuratie en beheer De E-4400 is voorzien van alle onderhoudsfuncties die bekend zijn van de desktops uit de E-serie van Gateway, waaronder uitschuifbare stationssleden, toegang tot de systeemkast door een druk op de knop en stationscompartimenten die zonder gereedschap geopend kunnen worden. Dankzij deze functies zijn alle componenten eenvoudig te bereiken, zodat het onderhoud efficiënt en probleemloos verloopt. De E-serie zet de toon wat betreft lage kosten en hoge meerwaarde en is voorzien van standaard beheertools, zodat ondernemingen hun computersystemen (zowel stand-alone als in een netwerk) efficiënt kunnen inventariseren en beheren. De desktops uit de E-serie ondersteunen Wired for Management, DMI 2.0, Wake-up On LAN en ACPI. Deze tools bieden supportfunctionaliteit en uitgebreide diagnosefuncties, met onder andere de mogelijkheid toezicht te houden op de temperatuur en op pogingen de systeemkast te openen, alsmede functies om onderhoudstaken op afstand uit te voeren.

Bekroonde supportafdeling en Custom Integration Services Gateway ondersteunt een aantal serviceprogramma's die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van een onderneming. Alle zakelijke klanten hebben toegang tot een gespecialiseerd supportteam, bestaande uit professionals met een degelijke netwerkopleiding. Custom Integration Services (CIS) van Gateway biedt op maat gemaakte producten, zodat de invoering van nieuwe systemen minder tijd kost en lagere kosten met zich meebrengt.


* Ultra Fast Rambus DRAM is uitbreidbaar tot 1 GB wanneer er 512 MB-modules worden geïnstalleerd.

De gespecialiseerde CIS-analisten assisteren u bij een snelle invoering van nieuwe systemen door middel van installatie van unieke software-images, ontwikkeling van producten voor herstel van images, asset tagging en fabrieksinstallatie van speciale hardware die buiten het bereik valt van de standaardmogelijkheden voor assemblage op bestelling (BTO). CIS functioneert als centraal aanspreekpunt en levert gepersonaliseerde systemen rechtstreeks aan meerdere locaties.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Alle Gateway-desktops worden geassembleerd aan de hand van de specifieke vereisten van de klant. Hierbij bestaat de keuze uit een groot aantal verschillende processors, geheugen-configuraties, monitors, video-accelerators, modems, netwerkoplossingen, harde schijven, CD-ROM-stations en softwareoplossingen. De E-4400 managed desktops zijn met onmiddellijke ingang rechtstreeks bij Gateway verkrijgbaar op www.gateway.com/nl, of telefonisch via 0800 022 2039 (Gratis). U kunt natuurlijk ook een Gateway-showroom bezoeken. Prijzen vanaf NLG 5049 (excl. BTW).

Over Gateway
Gateway (NYSE:GTW), een bedrijf uit de Fortune 250 en opgericht in 1985, richt zich op het opbouwen van een langdurige relatie met zijn klanten door volledig op maat gemaakte technologie te leveren. Gateway behaalde in de V.S. in het tweede en derde kwartaal van 1999 van alle aanbieders van desktop-PC's voor consumenten de hoogste omzet. Volgens een onderzoek dat de Wall Street Journal en Harris Interactive, Inc. in augustus 1999 uitvoerde, is Gateway aangemerkt als één van de top tien bedrijven met de beste bedrijfsreputatie in Amerika. De medewerkers van Gateway, die over de hele wereld werkzaam zijn, leveren klanten dienstverlening en computers die op bestelling worden gebouwd. Deze diensten worden regelmatig in de vakpers onderscheiden. Gateway boekte in 1999 een totale omzet van US$8,65 miljard en verkocht 4,68 miljoen computersystemen. Bezoek voor meer informatie Gateways website: www.gateway.com/nl.
Voor publicatie kunt u de volgende gegevens opnemen: Gateway is voor de lezer bereikbaar per telefoon en via Internet Tel: 0800 022 2039 vanuit Nederland (Gratis)
URL: www.gateway.com/nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 Public Relations, Dennis Doodeman
E-mail: (dennisd@text100.nl)

###


* 2000 Gateway, Inc. Gateway, E-Series and the Gateway stylized logo are trademarks or registered trademarks of Gateway, Inc. All other brands and product names are trademarks or registered trademarks of their respective companies. Prices and configurations subject to change without notice or obligation. Prices excluding shipping and handling and taxes.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...