Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 03-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459803
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 3 maart 2000
·

Verkeersongeval met letsel Ter Aar
Een 13-jarige fietser uit Langeraar heeft op vrijdag 3 maart omstreeks 08.35 uur letsel opgelopen toen hij was aangereden door een 23-jarige bestuurder van een bestelbus. De fietser reed over de Oost Kanaalweg in de richting van de Kerkweg. Bij het afslaan naar links liet hij de bestuurder uit Uithoorn de schuin achter hem reed niet voorgaan. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen de fietser en de bestelbus. De bestelbus raakte vervolgens een lantaarnpaal waarna hij via de berm in de naastgelegen sloot terecht kwam. De jongen is met ernstig inwendig- en hoofdletsel naar een ziekenhuis in Leiden overgebracht.

Diefstal uit woning Alphen aan den Rijn
Een 71-jarige vrouw uit heeft aangifte gedaan van diefstal uit haar woning aan de Karel Doormanstraat. De inbraak is vermoedelijk gepleegd tussen donderdag 2 maart 15.30 uur en 16.15 uur. Weggenomen is een geldbedrag.

Ongeval met letsel Bergambacht
Een 73-jarige snorfietser uit Bergambacht heeft op vrijdag 3 maart omstreeks 11.30 uur letsel opgelopen toen hij was aangereden door een 42-jarige automobilist uit Gouda. De automobilist stond te wachten voor de verkeerslichten op de kruising Provincialeweg/Dijklaan. Bij groen trok de automobilist op. Op datzelfde moment stak ook de snorfietser de weg over bij de voetgangersoversteekplaats. Door de snelheid van de snorfiets kon de automobilist een aanrijding niet voorkomen. De snorfietser kwam ten val, en is met been/heupletsel naar het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie