Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Peugeot 607 Paladine limousine-uitvoering

Datum nieuwsfeit: 03-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Weer een heuse limousine van Peugeot!

(3 Maart 2000)

De nieuwe topsedan van Peugeot, de 607, is nog maar net geintroduceerd, of daar komtt de fabriek al met deze 607 'Paladine'. Een magistrale limousine-uitvoering die als zodanig dan ook bedoeld is voor magistraten en andere hoogwaardigheidsbekleders.

De Paladine is een verlengde uitvoering van de normale 607 en heeft een dak dat deels uit glas en deels uit metaal bestaat. Met een druk op de knop vouwt het 'glazen' deel zich samen met de autoruit op, om vervolgens in de bagageruimte te verdwijnen.

Natuurlijk is deze verlengde auto van binnen zeer ruim en comfortabel. Al is het interieur niet bedoeld om zoveel mogelijk mensen te herbergen, maar juist om twee achterpassagiers volop (kantoor- / ontvangst-)ruimte te bieden. De Paladine is hiertoe dan ook terdege uitgerust met gescheiden regelbare klimaarregeling, elektrisch verstelbaar meubilair, alle mogelijke communicatie- en computerapparatuur, terwijl de onontbeerlijke minibar ook niet ontbreekt. De algehele interieur-ambiance is overigens getekend door het wereldberoemde Franse modehuis Hermes.

Of en wanneer deze Paladine ook naar Nederland komt is nog niet bekend

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie