Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VersaTel: nieuwe internet divisie en nieuw management team

Datum nieuwsfeit: 03-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VersaTel creëert nieuwe Internet divisie en benoemt nieuw senior management team afkomstig van UUNet om de Internet activiteiten te leiden

Amsterdam- 3 maart 2000 - VersaTel Telecom International N.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat het haar Internet activiteiten heeft gebundeld in een aparte divisie binnen het bedrijf. Tegelijkertijd is er een nieuw senior management team benoemd om deze activiteiten te leiden.

VersaTel's Internet dochterbedrijven, Zon, de bekendste en één van de grootste gratis ISP's in Nederland met meer dan 400.000 gebruikers; VuurWerk, de markleider in Nederland op het gebied van webhosting voor de klein zakelijke markt met ruim ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie