Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Breda benoemt plaatsvervangend directeur dienst SAW

Datum nieuwsfeit: 03-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


COLLEGE BENOEMT PLAATSVERVANGEND ALGEMEEN DIRECTEUR DIENST SAW

Het college van burgemeester en wethouders heeft de heer A.A. van Vliet benoemd als plaatsvervangend algemeen Directeur van de dienst Sociale Zaken, Arbeidsmarktbeleid en Welzijn (SAW). Het is de bedoeling dat de heer Van Vliet op termijn de huidige algemeen directeur opvolgt. De heer Van Vliet begint zijn werkzaamheden op 1 mei 2000.

In het najaar van 1999 heeft de algemeen directeur van de dienst SAW aangegeven dat hij op termijn (maximaal 2 jaar) wilde terugtreden. Besloten is toen om een plaatsvervangend directeur te benoemen die de huidige directeur na die termijn zou opvolgen. Dit om, in het kader van modern personeelsbeleid, een ruime inwerkperiode te kunnen creëren. Helaas is de algemeen directeur voor langere tijd uitgevallen wegens gezondheidsredenen. De gemeentesecretaris vervult op dit moment tijdelijk zijn functie. Daarom is besloten de procedure voor het aanstellen van een plaatsvervangend directeur snel in gang te zetten. Dit heeft geresulteerd in de aanstelling van de heer A.A. van Vliet.

De heer Van Vliet is nu werkzaam bij de gemeente Zoetermeer in de functie van hoofd Sociale Zaken. Daarvoor was hij onder meer districtschef van de sociale dienst Rotterdam in de wijk Feijenoord en heeft hij als leidinggevende gewerkt bij Relan/Cadans in Zeist en Sittard.

De heer Van Vliet studeerde politicologie met als doctoraal Bestuurskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zijn afstudeerrichting was organisatie van het openbaar bestuur en deregulering. Daarnaast heeft hij zich onder meer geschoold in bedrijfseconomie, management, kwaliteitszorg en sociale verzekeringen. Hij is 36 jaar.

Breda, 3 maart 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie