Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Armada V300 Serie van Compaq notebook

Datum nieuwsfeit: 03-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Compaq

De Armada V300 Serie is een alles-in-één notebook pc voor een zeer aantrekkelijke prijs. De complete uitrusting en goede specificaties staan borg voor veel gebruiksgemak en prima prestaties. Het MultiBay-compartiment zorgt voor flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Het resultaat is een complete en aantrekkelijke notebook pc voor algemeen gebruik.

De notebook pc's in de Armada V300 Serie zijn uitgerust met de nieuwste Intel Mobile Celeron processoren, een brede keuze aan beeldschermen en snelle grafische controllers. Flexibiliteit wordt geboden met het MultiBay-compartiment. Hierdoor kan de gebruiker de notebook-configuratie zelf samenstellen en op elk gewenst moment eenvoudig weer aanpassen. Voor de Armada V300 biedt Compaq een poortreplicator voor standaard poortreplicatie.

De Armada V300 is de ideale notebook pc voor alle gebruikers die op zoek zijn naar een alles-in-één notebook pc die prima prestaties koppelt aan een zeer scherpe prijsstelling.

Belangrijkste kenmerken
Alles-in-één ontwerp
De Armada V300 is een aantrekkelijk vormgegeven alles-in-één notebook met de nodige flexibiliteit en uitbreidbaarheid. Het MultiBay-compartiment is geschikt voor meerdere opties en biedt de gebruiker de mogelijkheid de notebook naar wens te configureren. Het full-size toetsenbord heeft een ruime polssteun en een touchpad muisbesturing (met 'double-tap' functionaliteit).
Goede prestaties
De Armada V300 modellen zijn uitgerust met de nieuwste Intel Mobile Celeron processoren voorzien van 128 KB geïntegreerde second-level cache. Deze processoren leveren zeer goede prestaties voor een aantrekkelijke prijs. De Armada V300 modellen hebben een standaard werkgeheugen van 32 of 64 MB SDRAM, uitbreidbaar tot maar liefst 512 MB. De Armada V300 biedt prima grafische prestaties dankzij de geavanceerde ATI Mobility Pro grafische controller met 2X AGP en 4-MB SDRAM videogeheugen. Het 12,1-inch HPA of TFT SVGA heeft een resolutie van 800 x 600 bij 16,7 mln. kleuren, het 14,1-inch TFT XVGA beeldscherm biedt een resolutie van 1024 x 768 bij 16,7 mln. kleuren (24-bit true color). Ook hoge externe resoluties worden ondersteund: Tot 1600 x 1200 bij 85 Hz (65K kleuren). Dankzij de tv-uit aansluiting kunnen multimediapresentaties rechtstreeks op een televisiescherm worden weergegeven. De Armada V300 TFT modellen zijn standaard uitgerust met een intern Mini-PCI 56K V.90 modem. Hierdoor blijft het PC Card-slot vrij en heeft de gebruiker altijd
communicatiemogelijkheden bij de hand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie