Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewapende overval op taxichauffeur in Emmen

Datum nieuwsfeit: 06-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Gewapende overval op taxichauffeur
22:10 maandag 6 maart 2000

Roel Hallink, tel.: 06-51528156

EMMEN Vanavond tussen 19.20 en 19.30 uur is op het Weierplein een taxichauffeur, onder bedreiging van een vuurwapen, van zijn portemonnee beroofd. De 30-jarige taxichauffeur uit Emmen had even daarvoor een man bij het Station opgepikt, met als bestemming het Weierplein. Toen zij daar aankwamen pakte de passagier, die naast hem zat, plotseling een pistool en eiste de portemonnee van de chauffeur. Deze heeft zijn portemonnee, met nog onbekende inhoud, direct afgegeven. De dader is na zijn daad weggerend.
Signalement van de dader is zeer beperkt. Allen is bekend dat hij een groen trainingspak droeg, met op de rug, ter hoogte van de schouderbladen, een roze ruit/driehoek.
De politie van Emmen is op zoek naar getuigen, die op het genoemde tijdstip iets van het voorval hebben gezien of op andere wijze een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing van dit misdrijf.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie