Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VersaTel en Elsevier: site en provider voor zakelijke markt

Datum nieuwsfeit: 06-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


VersaTel lanceert samen met Elsevier Bedrijfsinformatie nieuwe portal site en Internet service provider voor de zakelijke markt: 24hours

Amsterdam - 6 maart 2000 - VersaTel Telecom International N.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat het de eerste Nederlandstalige gratis portal voor de zakelijke markt, Internet service provider (ISP) en Application Service Provider (ASP), onder de merknaam '24hours' heeft gelanceerd. 24hours zal actief zijn binnen de nieuwe Internet divisie van VersaTel.

24hours, gelanceerd in samenwerking met Elsevier Bedrijfsinformatie, een divisie van Reed Elsevier, richt zich op de snel groeiende zakelijke markt in Nederland. Elsevier Bedrijfsinformatie zal de portal-site van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie