Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opengrondstuinbouw registreert gewasbeschermingsmiddelen

Datum nieuwsfeit: 06-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TuinbouwNet


Opengrondstuinbouw registreert gewasbeschermingsmiddelen

Alle telers van tuinbouwproducten in de open grond zullen in de loop van het jaar het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen moeten gaan registreren. Het gaat hierbij om de volgende sectoren: vollegrondsgroenten, fruit, boomkwekerijproducten en buitenbloemen. Dit is besloten in de Sectorcommissies van het Productschap Tuinbouw (PT). De registratie is reeds voorgeschreven in de bollensector.

De telers zijn verplicht om per gewasgroep een actuele registratie van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen bij te houden. Deze gegevens blijven op het bedrijf. Telers die al werken met een erkend registratiesysteem hoeven geen dubbel werk te doen. De Sectorcommissies stellen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie