Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 06-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5414881
Afkomstig van: Chris van Egmond
Datum: 6 maart 2000
·

Aanrijding met alcohol Lisse
Een 53 jarige man uit Lisse is zaterdag 4 maart omstreeks 16.00 uur aangehouden. Dit gebeurde nadat de politie een melding had gekregen dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Heereweg, ter hoogte van Topkeukens. Een 33 jarige automobilist uit Sassenheim was genoodzaakt te stoppen. De daarachter rijdende automobilist uit Lisse had dit te laat bemerkt en was achterop de auto gereden. Vervolgens was hij weggereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Getuigen hadden echter het kenteken kunnen noteren. Toen de agenten op het huisadres van de automobilist kwamen verklaarde hij inderdaad betrokken te zijn geweest bij de aanrijding. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Lissenaar in verband met het feit dat hij de plaats van het ongeval verlaten heeft zonder zich aan de benadeelde bekend te maken.

Aanhouding na mishandeling Noordwijk
Een 26 jarige man uit Haarlem is maandag 6 maart omstreeks 00.30 uur aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou op de Grent, ter hoogte van de parkeerplaats van de Palaceplein, een 18 jarige vrouw uit Katwijk en een 21 jarige Katwijker hebben geslagen. Hij zou met een hard voorwerp geslagen hebben toen de Katwijker een opmerking maakte over zijn auto. De Haarlemmer wordt in de loop van de dag over het voorval verhoord.
Rijden onder invloed Leiden
Een 22 jarige man uit Hazerswoude is maandag 6 maart omstreeks 01.30 uur gecontroleerd op het gebruik van alcohol. De man reed met zijn personenauto over de Ir. Tjalmaweg toen hij werd staande gehouden. De man bleek een ademalcoholgehalte te hebben van 290. De limiet is 230. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Auto door gladheid van de weg Rijpwetering
Zaterdag 4 maart rond 17.00 uur raakte op de Provinciale weg 5 een 55-jarige automobilist uit Leiden in een flauwe bocht van de weg. Hij kwam tot stilstand tegen een boom. De auto werd daarbij totaal vernield. De man had lichte verwondingen aan gezicht en handen. Ambulancepersoneel behandelde de man. Een hagelbui vormde de aanleiding tot de glijpartij.
Mislukte babbeltruc Leiden
Vrijdag 3 maart rond 14.15 uur kreeg een 86-jarige bewoonster van een woning aan de Apollolaan bezoek van twee jongemannen. Zij vertelden de vrouw de verwarming te komen nakijken. Toen even later een medewerker van een zorgcentrum ten tonele verscheen, kozen de jongemannen eieren voor hun geld en verdwenen. De jongemannen, ongeveer 20-jaar oud, hadden geen kans gezien om iets vanuit de woning weg te nemen.

Elf maal verbaal voor rijden onder invloed Leiden Het afgelopen weekend heeft de politie tien automobilisten en één bromfietsbestuurder op de bon geslingerd voor het rijden onder invloed. De promillages liepen uiteen van 0.70 tot 1.85. In twee gevallen bleek de automobilist geen rijbewijs te hebben en was de auto waarin ze reden niet verzekerd.

Inbraak woning Leiden
Op zaterdag 4 maart werd ingebroken in een woning aan de Hooglandse Kerksteeg. Om de woning te betreden werd vermoedelijk een voordeur geforceerd. Uit de woning wordt een geldbedrag, een horloge en ringetje vermist. De daders zijn mogelijk twee jongens met kort opgeschoren haar waarvan er één een opvallend spitse neus had. Één van de daders droeg een soort van bomberjack, de andere een zwart kort jack.
Inbraak woning Leiden
Op zaterdag 4 maart werd rond 23.00 ingebroken in twee woningen aan de Nieuwe Beestenmarkt. Na het inslaan van een ruit aan de achterzijde van de woning betrad de inbreker de woningen. Tijdens zijn werk werd de inbreker door een bewoonster betrapt. Hij ging er daarna als een haas van door. Wel wordt een klein geldbedrag uit de woningen vermist. De man had zwart krullend haar, was ongeveer 20 tot 30 jaar oud en 1.70 tot 1.80 meter lang.
Verdachte inbraak sportwinkel aangehouden Leiden Zondagmorgen 5 maart rond 04.45 uur werd ingebroken in een sportwinkel aan het Levendaal. Getuigen hadden gezien dat een man een raam had ingetrapt en vervolgens goederen uit de etalage had weggenomen. Ook hadden getuigen gezien dat deze man een woning aan het Levendaal binnenging. De politie hield vervolgens in een woning aan het Levendaal een 19-jarige Boskoper aan. Hij is ingesloten.

Beroofd van tas Leiden
Zondagmorgen 5 maart rond 00.30 uur werd een 20-jarige Leidse op de Kraaierstraat van haar tas beroofd door nog twee onbekende jongemannen. De Leidse reed op haar fiets over de Kraaierstraat toen plotseling een jongeman haar het verder fietsen belette. Toen zij achteruit wilde draaien stond ook achter haar een jongeman. Onder bedreiging van een knipmes moest zij haar tas afgeven. De daders verdwenen toen zij opschrikten door een dicht slaande deur.

Alcoholcontrole Alphen a.d. Rijn / Ter Aar
Op de Oranje Nassausingel in Alphen is in de nacht van 3 op 4 maart jl. een alcoholcontrole gehouden. Hierbij werd een 32-jarige Rotterdammer bekeurd ter zake rijden onder invloed. Op het bureau blies de man 575 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van zes uur en een proces-verbaal. Dat gold ook voor een 61-jarige Alphenaar. Hij blies 260 ug/l en kreeg een transactie aangeboden en een rijverbod van 1 uur. En 40-jarige Alpenaar blies 650 ug/l. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd. Op de Aardamseweg in Ter Aar werd een 29-jarige Alpenaar aangehouden voor rijden onder invloed. Hij blies 260 ug/l. Op de Pres. Kennedylaan werd een 20-jarige Alphenaar aangehouden. Hij blies 445 ug/l en kreeg een verbaal en een rijverbod van vier uur. Het laatste proces-verbaal werd opgemaakt tegen een 66-jarige Alphenaar. Hij werd aangehouden op de Eisenhowerlaan. Op het bureau blies de verdachte 255 ug/l.

Inbraak tussenwoning Alphen
In de Bremstraat werd afgelopen weekend ingebroken in een tussenwoning. Een bovenraam is geforceerd, waarna de hele woning werd doorzocht. O.a. werd een geldkistje met inhoud en een spaarpotje weggenomen.
Straatroof Alphen
Een 20-jarige Alphenaar is op 5 maart, omstreeks 04.30 uur beroofd van zijn mobiele telefoon. De man werd op de Van Boetzelaerstraat / Van Lennepstraat beroofd door een nog onbekende man. De man bedreigde het slachtoffer met een mes en dwong hem zijn GSM af te geven. De politie stelt een onderzoek in.

Inbraken Waddinxveen
In een woning aan de Wagnerlaan is afgelopen weekend ingebroken. Een slaapkamerraam werd opengebroken en de gehele woning werd doorzocht. Het is nog niet bekend wat is weggenomen. Aan de Prunusstraat werd ingebroken in een woning. Hier werd een slot geforceerd en o.a. werden pasjes en een paspoort weggenomen. In dezelfde straat werd ook nog een poging ondernomen om in een andere woning in te breken. Dit bleef echter bij een poging.
Inbraken Moerkapelle
Op de Herenweg in Moerkapelle is op zaterdag 4 maart jl., tussen 18.00 uur en 20.00 uur ingebroken in een tweetal woningen. In beide gevallen werd aan de achterzijde van de woning ingebroken. Beide woningen werden grondig doorzocht. Het is nog niet bekend wat is weggenomen.
Aanrandingen Boskoop
Twee vrouwen zijn op 5 maart jl., nadat zij carnaval gevierd hadden in de Rozenburcht, op weg naar hun huis gevolgd door een nog onbekende man. Op het moment dat de vrouwen hun woning in de nabijheid van de Rozenburcht wilden binnengaan, werden zij door de man aangesproken en onzedelijk betast. De vrouwen wisten in beide gevallen hun woning binnen te gaan en de man buiten te houden. Het signalement van de man luidt: blanke man, kort, donkerblond haar met een middenscheiding, leeftijd ongeveer 30-35 jaar en hij droeg een donkerkleurig ski-jack. De politie sluit niet uit dat nog andere vrouwen het slachtoffer zijn geworden van een dergelijk delict. In dat geval wordt verzocht aangifte te doen bij de politie in Waddinxveen. De politie stelt een onderzoek in.

Rijden onder invloed Reeuwijk
De politie heeft vrijdag 3 maart 's-avonds een alcoholcontrole gehouden op de Goudsestraat. Een man kreeg een proces-verbaal. Een 43 jarige man uit Gouda had een ademalcoholgehalte van 340. Van een 34 jarige man uit Waarder is een bloedproef afgenomen omdat de ademanalyse gezien zijn lichamelijke gesteldheid niet mogelijk was.

Rijden onder invloed Gouda
De politie heeft zaterdag 4 maart omstreeks 03.00 uur een alcoholcontrole gehouden. Drie personen kregen een proces-verbaal. Op de Schoonhovenseweg werd een 34 jarige man uit Gouda gecontroleerd. Hij had een ademalcoholgehalte van 370. Op diezelfde weg werd een 44 jarige man uit Krimpen a.d. IJssel gecontroleerd. Hij had een ademalcoholgehalte van 385. Een 24 jarige man uit Gouda werd op de St. Barbarahof gecontroleerd. Hij had een ademalcoholgehalte van 300.

Rijden onder invloed Bodegraven
Een 57 jarige man uit Reeuwijk is zondag 5 maart omstreeks 04.00 uur aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man werd met zijn personenauto gecontroleerd op de Goudseweg. Hij bleek een ademalcoholgehalte te hebben van 795. De man krijgt een proces-verbaal en een rijverbod. Bovendien is zijn rijbewijs ingevorderd.
Vermiste man blijkt overleden Boskoop
In het water van de Gouwe is zaterdag 4 maart rond 11.30 uur het dode lichaam van een man gevonden. Voorbijgangers zagen het stoffelijk overschot drijven langs de Voorkade ter hoogte van de Dwars Nieuwstraat in Boskoop. Politie-onderzoek wees uit dat het om een 40-jarige man uit Boskoop ging. De man werd al sinds 11 februari vermist. Die dag werden zijn fiets en jas bij de spoorbrug in Alphen gevonden. Een zoekactie op die locatie heeft toen niets opgeleverd. Na vaststelling van de identiteit van het slachtoffer, heeft de politie het onderzoek afgerond. Van een zelfdoding of een misdrijf is geen sprake. Vermoedelijk is een ongeval de Boskoper noodlottig geworden. Op een moment dat de spoorbrug was weggedraaid is hij waarschijnlijk de Gouwe ingefietst, waarna het niet meer lukte de oever op te klimmen.

Zwaan Bodegraven
Bij een kop-staart-aanrijding tussen vijf auto's op de zuidbaan van de Rijksweg A12 bij Bodegraven is zondag 5 maart rond 11.00 uur niemand gewond geraakt. De aanrijding ontstond toen een zwaan de rijbaan overstak. Vier automobilisten konden tijdig remmen, een vijfde was te laat. De 32-jarige bestuurster uit Wassenaar reed op de auto voor haar waarna de kettingbotsing ontstond.

Aanrijding met dodelijk slachtoffer Haastrecht Bij een aanrijding op de N228; de Provinciale weg West, is zondagavond 5 maart 19.30 uur een 74-jarige man uit Oudewater om het leven gekomen. Vier jongens uit Gouda; de 19-jarige bestuurder en drie inzittenden van 15 en 16 jaar, reden met de auto in de richting van Gouda. Door nog onbekende oorzaak raakte deze auto over de middenas van de weg waarbij hij frontaal op de auto van de man uit Oudewater botste. De man was op slag dood en is met hulp van de brandweer uit het autowrak gehaald. De jongens uit Gouda raakten alle vier gewond. Drie van het zijn met onbekend letsel vervoerd naar het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Eén werd overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het verkeersongeval.

Beroving Haastrecht
Een 74-jarige vrouw uit Gouda is vrijdag 3 maart rond 18.15 uur in Haastrecht door drie jongens beroofd van haar tas. De vrouw fietste over het Goverwellepad in de richting van Gouda. Drie fietsende jongens die haar tegemoet kwamen, duwden haar van de fiets. Eén van de aanvallers pakte haar tas uit de zijtas van haar fiets. De drie jongens gingen er vervolgens vandoor richting het Jaagpad. In de tas zaten een portemonnee een bril en een stuk kaas.

Onder invloed Bergambacht
Een 50-jarige Gouwenaar heeft vrijdag 3 maart rond 23.30 uur een proces verbaal en een rijverbod gekregen voor het rijden onder invloed op de Provincialeweg in Bergambacht. De uitslag van de ademanalyse was 270 ug/l.
Onder invloed Bergambacht
Een 48-jarige automobilist uit Schoonhoven heeft zaterdag 4 maart rond 00.00 uur een rijverbod en een proces verbaal gekregen voor het rijden onder invloed op de Provincialeweg in Bergambacht. De uitslag van de ademanalyse was 250 ug/l.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...