Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GGZ Nederland wil verplichte melding ongewenste intimiteiten

Datum nieuwsfeit: 06-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GGZ Nederland

Utrecht, 6 maart 2000
GGZ NEDERLAND WIL VERPLICHTE MELDING ONGEWENSTE INTIMITEITEN Alle instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg moeten in het belang van hun cliënten een meldplicht voor hulpverleners invoeren ten aanzien van gewenste en ongewenste intimiteiten tussen hulpverleners en cliënten. Deze plicht gaat verder dan wat de wet- en regelgeving op dit gebied voorschrijft. Directeur Frans Leenders van GGZ NEDERLAND, de brancheorganisatie voor de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg, overhandigt vanmiddag op een studiedag het eerste exemplaar van het protocol Ongewenste intimiteiten en seksueel misbruik aan mevrouw Wil Voogt van de Inspectie voor de gezondheidszorg. De meldplicht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie