Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unify eWave introduceert nieuwe e-business-oplossingen

Datum nieuwsfeit: 07-03-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Unify eWave introduceert nieuwe generatie e-business-oplossingen

Unify eWave biedt complete e-commerce-oplossing voortvloeiend uit een open, op componenten gebaseerde, schaalbare architectuur

Capele aan den IJssel, 7 maart 2000 Unify Corporation, leverancier van softwareoplossingen voor e-commerce, introduceert Unify eWave Commerce, het meest geavanceerde, op Java gebaseerde, ondernemingsbrede e-commerce systeem.

Unify eWave Commerce biedt ondernemingen de mogelijkheid om sneller en goedkoper krachtige business-to-business-oplossingen en business-to-consumer-oplossingen te bouwen door het gebruik van geprefabriceerde componenten, zoals winkelwagentjes, management van bestellingen, verwerken van betalingen en management van goederen.

Unify eWave Commerce is een uitbreiding op de Unify eWave productfamilie, de eerste ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie