Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Coordinator van Baan wint Crossroads 2000 A-List Award

Datum nieuwsfeit: 07-03-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BAAN COMPANY

Coordinator Van Baan Company Wint Crossroads 2000 A-List Award
Supply Chain Designer & Coordinator Van Baan Company Wint Crossroads 2000 A-List Award

Producten onderscheiden die consumenten miljoenen besparen

Barneveld, Nederland en Herndon, Virginia, 7 maart /PR Newswire/ - Baan Company N.V. (Nasdaq: BAANF; Amsterdamse Effectenbeurs: BAAN), een wereldwijde leverancier van bedrijfsapplicaties, heeft vandaag gemeld dat de Supply Chain Designer & Coordinator producten van CAPS Logistics zijn bekroond met een Open System Advisors' (OSA) Crossroads 2000 A-List Award. Op basis van aanbevelingen van degenen die met dit product al vroeg in zee zijn gegaan kwam OSA tot de beoordeling dat Supply Chain Designer & Coordinator een 'veelbelovende nieuwe technologie is voor Fortune 1000, middelgrote bedrijven, dot.com bedrijven en extended enterprises.' De software is onderscheiden vanwege 'een excellente uitvoering die de time to market verkort' in de categorie Netwerkplanning en -modellering van de toeleveringsketen voor seizoenbedrijven.

Grote bedrijven zien zich op seizoensbasis geconfronteerd met een onzekere vraag, die op korte termijn een kostenverhogend effect heeft en hindernissen oplevert bij het nemen van beslissingen omtrent lange-termijnplannen voor de toeleveranciersketen. Met behulp van Baan Supply Chain Designer & Coordinator kunnen bedrijven inventaris, productie en distributie tegen de laagste prijs op elkaar afstemmen, zonder afbreuk te doen aan de service aan de klant. Door de standaard functionaliteit van de producten kunnen seizoenbedrijven op een nauwkeurige manier de werkelijke kosten en de beperkingen van de toeleveringsketen vastleggen en daardoor snel resultaten boeken. Supply Chain Designer & Coordinator worden gebruikt in de sectoren voedings- en drankenindustrie, verpakte goederen voor consumenten, de olie- en gasindustrie en in de detailhandel door bedrijven als Coca-Cola Enterprises, General Mills, Unilever & Chevron.

De Crossroads A-List Awards zijn gericht op computersystemen van bedrijven, het geïntegreerde systeem dat het ondernemingsproces ondersteunt vanaf de toeleveringsketen via het back-office tot en met de interactie met de klant. De winnaars worden bepaald na een diepgaand onderzoek van de producten of diensten en strategieën van de verkoper. Vertrouwelijke diepte-interviews met ervaren klanten zijn de hoeksteen van het beoordelingsproces.

Nina G. Lytton, president van Open Systems Advisors, Inc. en redacteur van de Crossroads A-List Awards verwoordt het als volgt: 'Afnemers vervangen applicaties van eigen makelij door Supply Chain Designer & Coordinator als planninggereedschap voor de lange termijn. Om een voorbeeld te geven: een Fortune 500 bedrijf modelleerde een toeleveringsketen die bestond uit duizenden locaties en leveranciers en die miljoenen mogelijke productcombinaties inhield. De serie modellen die het resultaat was bespaarde hun miljoenen dolaars.'

'Wij zijn er trots op dat Supply Chain Designer werd onderscheiden met een Crossroads 2000 A-List Award,' verklaarde Dr. Bill Nulty, vice-president engineering voor de Supply Chain producten van Baan. 'Supply Chain Designer & Coordinator vormen samen de best mogelijke optimalisatietechnologie en een flexibele en gemakkelijk te navigeren interface voor een snelle oplossing van ingewikkelde problemen met betrekking tot de toeleveringsketen. Op basis van de uitkomsten van vraaggesprekken met gebruikers bevestigt deze prijs onze inzet voor het succes van de afnemers.'
Over de Crossroads A-List Awards

De Crossroads A-List Awards zijn duidelijk gericht op de voordelen voor de onderneming, geven kort maar krachtig weer hoe het product zich qua technologie onderscheidt, toetsen oplossingen aan de werkelijke ervaringen van de klanten en leveren een basis voor een deskundige dialoog tussen zakelijke en technologische partners. De Crossroads A-List Awards zijn gericht op computersystemen van bedrijven, het geïntegreerde systeem dat het ondernemingsproces ondersteunt vanaf de toeleveringsketen via het back-office tot en met de interactie met de klant. De winnaars worden bepaald na een diepgaand onderzoek van de producten of diensten en strategieën van de verkoper. Vertrouwelijke diepte-interviews met ervaren klanten zijn de hoeksteen van het beoordelingsproces.

Zevende jaarlijkse Crossroads Conferentie
De prijzen zullen aan de winnaars van de Crossroads 2000 A-List Awards en hun klanten worden uitgereikt tijdens de zevende jaarlijkse Crossroads Conferentie die plaatsvindt van 12 tot 15 maart 2000 in het Westin Mission Hills Resort in Rancho Mirage, Californië. Extra informatie omtrent de conferentie kan worden verkregen door contact op te nemen met Jennifer Richards op nummer 617-859-0859 of via email: jenn@crossroads-osa.com.

Omtrent Open Systems Advisors, Inc. en het Crossroads Onderzoekprogramma
Open Systems Advisors, Inc. (OSA) werd opgericht in 1989 en geeft een real-world perspectief op het zakelijk gebruik van nieuwe technologie. Het onderzoek van OSA is gebaseerd op een continue en diepgaande dialoog met honderden geroutineerde IT executives en leidinggevenden die in ontwikkeling zijnde technologieën gebruiken bij het verkrijgen van resultaten op zakelijk gebied. OSA doet verslag in de Crossroads Decisions, bekroont met de Crossroads A-List en organiseert de Crossroads Conferentie.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met het bedrijf op het adres: Open Systems Advisors, Inc., 268 Newbury Street, Boston, MA
02116, 617-859-0859; www.crossroads-osa.com
Over Baan Company
Baan Company, opgericht in 1978, is een wereldwijd opererende leverancier van bedrijfsapplicaties. Baan Company voert een uitgebreid productenpakket van geïntegreerde diensten en 'best-in-class' component-based applicaties die voor organisaties de gehele keten beheren rond E-Business en Web Commerce, Customer Relations Management, Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management en Corporate Knowledge Management.

De oplossingen van Baan Company worden toegepast bij meer dan 15.000 klanten wereldwijd en stellen organisaties in staat strategische bedrijfsgroei te genereren, bedrijfsprocessen te verbeteren, de complexiteit van hun bedrijfsvoering te verminderen en de flexibiliteit binnen het bedrijf te vergroten. Baan Company opereert vanuit twee hoofdkantoren, Barneveld in Nederland en Herndon, Virginia, in de Verenigde Staten, en kan op het World Wide Web gevonden worden op www.baan.com.

Verklaringen in dit persbericht die de woorden 'meent', 'verwacht', 'voorziet' en dergelijke bevatten zijn vooruitziende verklaringen binnen de betekenis die de Securities Exchange Act van 1934 eraan geeft, zoals geamendeerd, en dragen als zodanig een aantal risico's en onzekerheden in zich die de uitkomsten aanzienlijk kunnen doen wijzigen.
De eigenlijke uitkomsten kunnen derhalve aanzienlijk verschillen van de verwachtingen, schattingen of aannames in of geïmpliceerd door dergelijke verklaringen.
Typische risico's en onzekerheden kunnen worden nageslagen in de openbare archieven van Baan Company bij de U.S. Securities and Exchange Commission (inclusief de meest recente Form 20-F en 6-K)
'Baan' is een geregistreerd handelsmerk van Baan Company, en ieder handelsmerk en iedere naam van een product of dienst die in dit bericht voorkomt met gebruik van de naam 'Baan' is een handelsmerk en/of eigendom van Baan Company. Alle andere namen van bedrijven, producten en diensten kunnen handelsmerken van de betreffende eigenaren zijn.

(R)Crossroads is een geregistreerd handelsmerk en (TM)Crossroads A-List,
(TM)Crossroads Decisions en (TM)Bizno-tech zijn handelsmerken van Open Systems Advisors, Inc.; eventuele overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Contactpersoon: George Thompson van Fleishman-Hillard, voor Baan Company,
Tel +1 202-828-9708 of (emailpress@baan.com). Website: www.baan.com/


15 mrt 00 08:41

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...